Perioada de transferuri de la jumătatea sezonului a început de câteva zile, iar cele mai importante cluburi încearcă să se întărească cu jucători noi. Nu este și cazul campioanei Europei, Bayern Munchen, care a anunțat prin vocea antrenorului său că nu va face niciun transfer în luna ianuarie.
"Pentru a fi foarte clar despre acest lucru: situația actuală pe care o au aproape toate cluburile din lume nu este atât de simplă.Nu sunt deloc genul de antrenor care să merg la conducători și să le spun că vreau să am jucători noi. Știu situația de la Bayern Munchen și știu cât de dificilă a fost vara trecută. Cu echipa pe care o avem vom merge până la finalul sezonului.", a declarat Hansi Flick, citat de kicker.de.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32

Bayern Munchen nu va face niciun transfer în ianuarie

Chiar dacă niciun fotbalist nou nu va ajunge acum pe Allianz Arena, plecările sunt încă posibile de la Bayern, conform spuselor antrenorului: "Nu știu dacă vor mai pleca jucători. E posibil să plece Joshua Zirkzee sau Javi Martinez, dar nu se știe nimic încă. Probabil că vor mai rămâne cu noi și pentru următoarele 6 luni."
Decizia celor de la Bayern este de înțeles. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemia de Covid-19, iar echipa a mers aproape perfect în prima parte a sezonului, deci e greu de crezut că eventualii fotbaliști noi ar fi putut să le aducă un plus bavarezilor. În general, Bayern Munchen nu obișnuiește să facă multe transferuri într-o perioadă de mercato, cu atât mai puțin în cea de iarnă, astfel că decizia nemților din acest an nu e deloc surprinzătoare.
Bayern este lider în Bundesliga, având cu 2 puncte mai mult decât RB Leipzig și continuă cursa de apărare a trofeului Champions League, urmând s-o întâlnească pe Lazio în optimile de finală.
Fotbal
Japonezii care l-au învins pe Neuer joacă în Bundesliga! "Samuraii" au doar 6 victorii la Mondial
23/11/2022 LA 16:00
Bundesliga
Bayern se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga! 8 meciuri fără eșec pentru bavarezi
12/11/2022 LA 19:27