Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hansi Flick, declarație tranșantă despre transferurile de la Bayern: "Nu sunt acel gen de antrenor"

Nicu Savin

Publicat 08/01/2021 la 19:37 GMT+2

Vorbind la conferința de presă de dinaintea partidei din această seară dintre Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen, Hansi Flick a declarat răspicat că la echipa sa nu va veni niciun jucător nou în această perioadă de mercato.

Hansi Flick, antrenorul lui Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Perioada de transferuri de la jumătatea sezonului a început de câteva zile, iar cele mai importante cluburi încearcă să se întărească cu jucători noi. Nu este și cazul campioanei Europei, Bayern Munchen, care a anunțat prin vocea antrenorului său că nu va face niciun transfer în luna ianuarie.
"Pentru a fi foarte clar despre acest lucru: situația actuală pe care o au aproape toate cluburile din lume nu este atât de simplă.Nu sunt deloc genul de antrenor care să merg la conducători și să le spun că vreau să am jucători noi. Știu situația de la Bayern Munchen și știu cât de dificilă a fost vara trecută. Cu echipa pe care o avem vom merge până la finalul sezonului.", a declarat Hansi Flick, citat de kicker.de.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Bayern Munchen nu va face niciun transfer în ianuarie

Chiar dacă niciun fotbalist nou nu va ajunge acum pe Allianz Arena, plecările sunt încă posibile de la Bayern, conform spuselor antrenorului: "Nu știu dacă vor mai pleca jucători. E posibil să plece Joshua Zirkzee sau Javi Martinez, dar nu se știe nimic încă. Probabil că vor mai rămâne cu noi și pentru următoarele 6 luni."
Decizia celor de la Bayern este de înțeles. Bugetul clubului a fost serios afectat de pandemia de Covid-19, iar echipa a mers aproape perfect în prima parte a sezonului, deci e greu de crezut că eventualii fotbaliști noi ar fi putut să le aducă un plus bavarezilor. În general, Bayern Munchen nu obișnuiește să facă multe transferuri într-o perioadă de mercato, cu atât mai puțin în cea de iarnă, astfel că decizia nemților din acest an nu e deloc surprinzătoare.
Bayern este lider în Bundesliga, având cu 2 puncte mai mult decât RB Leipzig și continuă cursa de apărare a trofeului Champions League, urmând s-o întâlnească pe Lazio în optimile de finală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo