Bundesliga revine în acest weekend, iar măsurile luate de Liga de Fotbal Germană sunt extrem de stricte, astfel încât riscul contactării COVID-19 să fie minime. Ca atare, toate echipele au fost puse în carantină, însă aceasta a fost încălcată de către Heiko Herrlich, noul antrenor al lui Augsburg. Acesta a recunoscut că a părăsit hotelul în care e cazată echipa pentru a-și cumpăra pastă de dinți de la supermarket.
"Am făcut o greșeală părăsind hotelul. Chiar dacă am urmat toate regulile de igienă, nu mai pot da timpul înapoi. Îmi asum eroarea", a spus antrenorul, citat de The Guardian.

Herrlich nu va putea conduce nici măcar antrenamentele lui Augsburg

Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Augsburg a oferit un comunicat de presă în acest sens, recunocând că, prin acțiunea sa, antrenorul a încălcat regulile agreate de Bundesliga și, ca atare, nu va putea conduce echipa nici măcar la antrenamente. El nu va lua loc pe bancă sâmbătă, când Augsburg întâlnește pe Wolfsburg.
Herrlich va trebui să fie testat negativ de două ori înainte de a putea să își poată întâlni din nou noii elevi la antrenament, astfel că de soarta echipei se vor ocupa în perioada următoare secunzii săi.
În vârstă de 48 de ani, Herrlich a fost instalat pe banca lui Augsburg la începutul lui martie, cu 10 zile înainte de oprirea Bundesligii din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul mare jucător al lui Dortmund, alături de care a câștigat Champions League, Herrlich antrenase anterior pe Bayer Leverkusen.
Cu 4 înfrângeri și un egal în ultimele 5 partide disputate în campionatul Germaniei, Augsburg a coborât periculos în clasament, ocupând în prezent locul 14. Obiectivul echipei a devenit salvarea de la retrogradare, unul pertinent, având în vedere că echipa e cu 5 puncte deasupra primei formații care va lua drumul 2.Bundesliga.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21