Robert Lewandowski continuă să impresioneze la Bayern Munchen, echipa alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent.
Atacantul polonez, cotat la 60 de milioane de euro de transfermarkt.com, a înscris din nou în Champions League, în meciul câștigat aseară în fața lui Lazio, scor 2-1, iar bavarezii și-au asigurat locul în sferturile de finală.
Cifrele lui Lewandowski sunt de-a dreptul incredibile și în actualul sezon: 39 de goluri în 35 de meciuri, în toate competițiile. Din acest motiv, Lewandowski este considerat, la ora actuală, la același nivel cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
IERI LA 06:25

Lewandowski, mesaj către Lothar Matthaus: "Obișnuiai să fii printre cei mai buni!"

Recent, Lewa a stat de vorbă cu legendarul Lothar Matthaus, într-un interviu oferit pentru Bild.
Internaționalul polonez a fost întrebat pe cine consideră cel mai bun jucător al tuturor timpurilor. Lewandowski nu s-a putut decide asupra unui singur nume și a început să înșire mai mulți fotbaliști pe care îi admiră enorm. Printre aceștia se numără și Matthaus, cel care i-a luat interviul.
Matthaus a scris istorie alături de Bayern Munchen și naționala Germaniei, reușind să câștige de 7 ori titlul în Bundesliga și se devină campion european (1980) și mondial (1990).
"Nu există un singur jucător care poate fi etichetat drept cel mai bun. Fiecare epocă a fost modelată de anumiți fotbaliști. Obișnuiai să fii chiar tu unul dintre ei (n.r. - Lewandowski, către Matthaus).
În ultimii 10-15 ani, Messi, Cristiano Ronaldo și Ronaldinho au fost cei mai buni. Iar înainte, brazilianul Ronaldo. Întotdeauna au existat talente extraordinare și apariții care pur și simplu aduc bucurie fotbalului. Starurile fac lucrurile complicate să pară simple", a spus Lewandowski, pentru Bild.

Roberto Baggio, idolul copilăriei lui Lewandowski

Întrebat despre idolul copilăriei sale, Lewandowski a răspuns fără ezitare: Roberto Baggio, atacantul legendar al lui Juventus, Inter și Milan.
"Îmi amintesc perfect. Când aveam 6 ani, exista un singur idol pentru mine: Roberto Baggio. Mai târziu, Alessandro Del Piero a devenit un model pentru mine în fotbal... îl admiram.
Apoi Thierry Henry. Mișcările, sprinturile în adâncime și finalizările sale... pentru un jucător tânăr, acelea erau calitățile pe care voiam să le am. Voiam să îl imit pe Henry în tot", a mai povestit Lewandowski.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24