Uriașul atacant norvegian (1,94 metri), de care colegii râdeau când juca la Molde, a reușit să înscrie 12 goluri în 11 apariții pentru Dortmund și pare că se află abia la început. Haaland are un fizic impresionant, forță, tehnică și un șut excelent, calități pe care le deține și Zlatan Ibrahimovic, idolul tânărului jucător.
Haaland a făcut deja public faptul că Ibra este unul dintre jucătorii care l-au inspirat atât pe teren, cât și în afara lui. Într-un interviu oferit recent pentru FourFourTwo, atacantul Borussiei a dezvăluit calitățile lui Zlatan pe care le apreciază, menționând că nu se aseamănă complet cu suedezul, deși amândoi joacă pe același post.
"Îmi place mentalitatea lui Zlatan și felul în care analizează lucrurile. Și eu am același nivel de încrederem, e felul meu de a fi. De asemenea, îmi place modul în care se transferă de la un club la altul și dintr-o țară în alta. Știu că nu e deloc ușor, dar el reușește de fiecare dată să facă diferența din prima secundă și să înscrie goluri.", a spus Haaland, pentru FourFourTwo.
Transfers
Transferul lui Sancho, ca și făcut. Dortmund i-a găsit deja înlocuitor: achiziție de 40 milioane €
12/04/2020 LA 12:24

Haaland: "Să organizeze Mino o întâlnire? Vom Vedea!"

Chiar dacă nu se aseamănă perfect, pe Haaland și Ibrahimovic îi leagă, în mod indirect, un element. Sau, mai bine zis, o persoană: celebrul impresar Mino Raiola. Întrebat dacă ar apela la agentul său pentru a organiza un interviu special alături de Zlatan, Haaland a răspuns amuzat:
"Vom vedea! (râde). Eu încă n-am vorbit cu Zlatan, vom vedea ce ne aduce viitorul. Amândoi jucăm pe postul de atacant și suntem foarte înalți. Totuși, avem stiluri de joc diferite. Este dificil să ne comparăm.", a mai spus norvegianul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04