După 23 de victorii la rând în toate competițiile, trupa lui Hansi Flick a fost în sfârșit învinsă. Rezultatul surprinde, dar mai mult decât acesta impresionează diferența de scor.
În stagiunea trecută, Bayern înscria în poarta lui Hoffenheim 12 goluri (s-au întâlnit și în Cupă), în februarie bavarezii impunându-se în deplasarea de pe PreZero Arena cu 6-0. Acum, scenariul părea să se repete: dacă nu prin diferența de scor, prin soarta partidei, puțini anticipând că Muller&Co nu se vor impune. E adevărat, Hansi Flick a avut câteva absențe notabile, Lewandowski fiind doar rezervă, pentru a fi protejat. Totuși, după ce învinsese cu 8-0 pe Schalke, în prima rundă, și câștigase Supercupa Europei, Bayern pornea drept mare favorită.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Bicakcic și Dabbur au oferit un start lansat pentru gazde, dar se părea că formația care domină autoritar Bundesliga de un deceniu va reveni în meci, după reușita lui Kimmich.
După pauză, Kramaric a risipit orice întrebare privind câștigătoarea, marcând după o pasă a lui Bebou. În prelungiri, același jucător a făcut dubla, după un penalty contestat de bavarezi.

Rezultatele etapei în Bundesliga

Arminia Bielefeld - FC Koln 1-0
Augsburg - Dortmund 2-0
Monchengladbach - Union Berlin 1-1
Leverkusen - Leipzig 1-1
Mainz - Suttgart 1-4
Schalke - Werder Bremen 1-3
Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1-3
Fotbal
Japonezii care l-au învins pe Neuer joacă în Bundesliga! "Samuraii" au doar 6 victorii la Mondial
23/11/2022 LA 16:00
Bundesliga
Bayern se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga! 8 meciuri fără eșec pentru bavarezi
12/11/2022 LA 19:27