După 23 de victorii la rând în toate competițiile, trupa lui Hansi Flick a fost în sfârșit învinsă. Rezultatul surprinde, dar mai mult decât acesta impresionează diferența de scor.
În stagiunea trecută, Bayern înscria în poarta lui Hoffenheim 12 goluri (s-au întâlnit și în Cupă), în februarie bavarezii impunându-se în deplasarea de pe PreZero Arena cu 6-0. Acum, scenariul părea să se repete: dacă nu prin diferența de scor, prin soarta partidei, puțini anticipând că Muller&Co nu se vor impune. E adevărat, Hansi Flick a avut câteva absențe notabile, Lewandowski fiind doar rezervă, pentru a fi protejat. Totuși, după ce învinsese cu 8-0 pe Schalke, în prima rundă, și câștigase Supercupa Europei, Bayern pornea drept mare favorită.
Liga Campionilor UEFA
"Nagelsmann e foarte bolnav, dar are în continuare un creier grozav!". Dezvăluirea secundului
ACUM 5 ORE
Bicakcic și Dabbur au oferit un start lansat pentru gazde, dar se părea că formația care domină autoritar Bundesliga de un deceniu va reveni în meci, după reușita lui Kimmich.
După pauză, Kramaric a risipit orice întrebare privind câștigătoarea, marcând după o pasă a lui Bebou. În prelungiri, același jucător a făcut dubla, după un penalty contestat de bavarezi.

Rezultatele etapei în Bundesliga

Arminia Bielefeld - FC Koln 1-0
Augsburg - Dortmund 2-0
Monchengladbach - Union Berlin 1-1
Leverkusen - Leipzig 1-1
Mainz - Suttgart 1-4
Schalke - Werder Bremen 1-3
Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1-3
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
ACUM 5 ORE
Premier League
După Man City, un alt club uriaș din Anglia vrea să-l întoarcă pe Lewandowski din drumul spre Real
18/10/2021 LA 16:34