Considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din lume, Jadon Sancho este marea speranță a Borussiei Dortmund pe acest final de sezon în condițiile accidentării lui Erling Haaland.
Sancho și-a revenit după accidentarea suferită înainte de revenirea sezonului și este așteptat să fie titular în partida de duminică împotriva celor de la Paderborn.
Sancho s-a antrenat normal în ultimele zile iar la ultimul antrenament a atras atenția cu noi tatuaje cu familia The Simpson și Sonic the Hedgehog. Acestea se află pe brațul drept, deasupra unei imagini cu Spiderman.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Englezul de 19 ani este un mare fan al tatuajelor. Pe celălalt braț are tatuat un poem dedicat memoriei fratelui său care a murit când Jadon avea doar 5 ani.

Sancho, cu gând la plecare

Între timp, nemții de la Bild anunță că Jadon Sancho nu are de gând să mai rămână la Borussia Dortmund. Dorit de Man United, Chelsea sau Bayern Munchen, Sancho a anunțat conducerea că nu are de gând să-și prelungească actuala înțelegere care expiră în 2022.
Actualul contract al lui Sancho cu Dortmund nu are însă clauză de reziliere, astfel că cei de la Borussia sunt hotărâți să nu îl cedeze decât pentru o sumă uriașă, de 130 de milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34