În ultimul meci din Bundesliga, Jadon Sancho a dat încă o dată măsura talentului său, reușind un hat-trick de excepție în fața lui Paderborn. Atacantul de bandă a ajuns la 17 goluri pentru Dortmund în acest sezon și e în TOP 10 pentru "Gheata de Aur" a Europei. Asta în condițiile în care partida din weekend a fost prima sa apariție ca titular pentru formația lui Favre, de după pauza generată de coronavirus.
Jadon Sancho nu a prins decât un loc pe banca de rezerve în primele trei partide ale lui Dortmund după reînceperea campionatului, cu Schalke, Wolfsburg și Bayern, meci decisiv pentru șansele lui BVB la titlu. Oficial, s-a vorbit de o mică accidentare, însă varianta reală a fost descoperită acum de englezii de la The Mirror.
Conform sursei citate, Jadon Sancho nu a respectat indicațiile clubului și a mers în Anglia în plină perioadă de pandemie. El s-a întors târziu în Germania și a trebuit să stea două săptămâni în carantină, înainte de a putea reveni la antrenamente.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
În consecință, oficialii lui Dortmund au decis să îl pedepsească prin "oferirea" unui loc pe banca de rezerve, mai ales că din punct de vedere fizic el a fost puțin urmă față de coechipierii care au reluat ședințele de pregătire la timp.

Jadon Sancho, spre Premier League

Jadon Sancho pare să aibă cale liberă spre Premier League, acolo unde Chelsea, dar mai ales Manchester United, sunt foarte interesate să îl transfere. Bild a anunțat de acum câteva săptămâni că jucătorul a ajuns la un acord cu Dortmund, care i-a promis că îl va lăsa să plece în vară, pentru suma corectă.
Englezul a făcut un nou sezon minunat în Bundesliga. Înainte de întreruperea stagiunii, Sancho bifase a 15-a pasă de gol în actuala stagiune. Asta înseamnă că tânărul internațional i-a egalat încă din martie recordul lui Henrikh Mkhitaryan într-un singur sezon, armeanul reușind tot atâtea assist-uri în campania din 2015-2016. Ultimul fotbalist englez care a reușit să ofere mai multe pase decisive este Frank Lampard în 2004/2005 la Chelsea (18).
Ca atare, Sancho a devenit unul dintre cei mai vânați fotbaliști ai Europei. El a semnat recent un nou contract cu Dortmund ce nu are clauză de reziliere și este valabil până în vara lui 2022. Atacantul de bandă dreaptă a fost la un pas de un transfer încă din iarnă, dar cei de la Dortmund au decis să-l păstreze pe Sancho cel puțin până la vară deoarece nu ar fi avut timp suficient pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură.
Acum, însă, situația s-a schimbat. Afectată financiar de pandemia de coronavirus, Dortmund a ajuns la un acord cu reprezentanții jucătorului pentru un transfer, anunță Bild. Clubul german și-a luat angajamentul că, pentru o sumă corectă, nu vor avea nimic de obiectat și îl vor lăsa pe Sancho să se transfere.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51