Articol scris de Romeo Ene
Dortmund ar putea să-l vândă pe Sancho din cauza impactului financiar al pandemiei, iar Manchester United s-ar putea interesa din nou de englez după ce nu a reuşit să-l transfere anul trecut.
Directorul executiv al lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke a precizat faptul că germanii îl vor vinde pe Sancho în cazul unei oferte excepţionale în această vară. Impactul financiar al pandemiei de coronavirus a lovit-o puternic pe Dortmund, iar Watzke nu a exclus posibilitatea vânzării lui Sancho, care este evaluat la 110 milioane de lire sterline.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
‘’Vom discuta cu jucătorul’’
Watzke a declarat pentru goal: ‘’Nu vorbesc despre probabilităţi, nu este un lucru bun. Jadon Sancho a fost cu noi mult mai mult decât Erling Haaland. Va trebui să vorbim și cu Jadon. Dacă există o ofertă excepțională, o vom discuta cu jucătorul și agentul, ca întotdeauna. Cu toate acestea, sunt foarte sigur că piața transferurilor va funcționa într-o măsură foarte limitată în această vară.’’
‘’Mai ales la cluburile cu adevărat mari poţi observa ce fel de urme a lăsat pandemia, iar acestea nu se vindecă în decurs de 2 săptămâni.’’
United ar putea ‘’reintra pe fir’’
Anul trecut, United a refuzat să plătească prețul cerut de Dortmund, 110 milioane de lire sterline pentru Sancho. Cu toate acestea, în februarie, Watzke a dezvăluit că Dortmund ‘’nu va mai exclude nimic” în ceea ce privește plecarea jucătorilor în această vară. În acest sezon, extrema a marcat 12 goluri și a oferit 16 pase decisive pentru Dortmund în 31 de meciuri în toate competițiile.
Deși tânărul în vârstă de 21 de ani este, fără îndoială, unul dintre cei mai promiţători jucători din fotbalul mondial, Sancho mai are puțin peste doi ani de contract cu Dortmund, iar asta i-ar putea afecta transferul.
În plus, Dortmund se află în prezent pe locul 5 în Bundesliga și riscă să rateze calificarea în Liga Campionilor, așa că ar putea ajunge să-l vândă pe Sancho pentru a-și îmbunătăți situația financiară.Paris Saint-Germain și fostul club al lui Sancho, Manchester City, se numără printre cluburile care și-ar putea permite să-l transfere, dar rămâne de văzut dacă se va concretiza un acord.
Sancho este în prezent accidentat din cauza unei leziuni musculare, dar nimeni nu se îndoieşte de calităţile jucătorului de la Dortmund. Dacă Sancho va reuşi să facă un final de sezon bun, iar apoi să aibă un impact major pentru Anglia la Euro 2020, atunci cota sa va creşte foarte mult.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51