Englezul de 19 ani a avut o perioadă excelentă la Borussia Dortmund și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de la echipa germană din ultimii ani, după ce a hotărât să părăsească Manchester City pentru a bifa mai multe minute pe teren.
Sancho a căpătat dragostea pentru fotbal atât de pe străzile din sudul Londrei, unde a copilărit dar și din videoclipurile cu Ronaldinho, Drogba și Lampard, urmărite online.
”Cel mai mult îl urmăream pe Ronaldinho pe Youtube. Dar îmi plăcea Frank Lampard destul de mult și Didier Drogba când jucau împreună la Chelsea. Ei erau jucătorii pe care îi admiram cel mai mult”, a declarat Sancho pentru The Independent.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2017/01/31/2015703.jpg
”Am încercat să învăț trucuri și să mă exprim liber pe teren”, a afirmat Sancho, care ar putea fi titular pentru Anglia în meciul cu Muntenegru, din preliminariile Euro 2020.
”Îmi place să adaptez ce văd în viața reală. Este greu pentru oponenți să se apere pentru că nu știu că ai acele calități. Ai un avantaj împotriva unor jucători și din fericire, a funcționat pentru mine.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
IERI LA 16:16