Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho a fost inspirat în copilărie de clipurile cu Ronaldinho de pe YouTube

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/11/2019 la 13:26 GMT+2

Jadon Sancho a dezvăluit că a fost inspirat de videoclipurile cu Ronaldinho de pe Youtube.

j

Credit imagine: SID

Englezul de 19 ani a avut o perioadă excelentă la Borussia Dortmund și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de la echipa germană din ultimii ani, după ce a hotărât să părăsească Manchester City pentru a bifa mai multe minute pe teren.
Sancho a căpătat dragostea pentru fotbal atât de pe străzile din sudul Londrei, unde a copilărit dar și din videoclipurile cu Ronaldinho, Drogba și Lampard, urmărite online.
”Cel mai mult îl urmăream pe Ronaldinho pe Youtube. Dar îmi plăcea Frank Lampard destul de mult și Didier Drogba când jucau împreună la Chelsea. Ei erau jucătorii pe care îi admiram cel mai mult”, a declarat Sancho pentru The Independent.
Ronaldinho celebrates while at Barcelona
”Am încercat să învăț trucuri și să mă exprim liber pe teren”, a afirmat Sancho, care ar putea fi titular pentru Anglia în meciul cu Muntenegru, din preliminariile Euro 2020.
”Îmi place să adaptez ce văd în viața reală. Este greu pentru oponenți să se apere pentru că nu știu că ai acele calități. Ai un avantaj împotriva unor jucători și din fericire, a funcționat pentru mine.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo