Chiar dacă majoritatea specialiștilor sunt de acord că Erling Haaland și Kylian Mbappe sunt la fel de valoroși, există și voci care consideră că unul sau altul au ceva în plus. De aceeași părere este și Jens Lehmann, fostul mare portar german, care a recunoscut că s-ar teme mai mult de Haaland dacă ar mai fi în activitate. În plus, Lehman a menționat că nu a întâlnit niciodată în carieră un atacant atât de bun precum norvegianul de la Borussia Dortmund.
"Ambii jucători sunt excepționali. Mbappe combină tehnica cu viteza, iar Haaland are și o forță extraordinară. Nu am văzut și nu am jucat împotriva unui jucător ca Haaland în toată cariera mea. M-ar speria mai mult decât Mbappe. Fizicul lui Mbappe nu mă sperie, dar ambii sunt incredibili.", a declarat Lehmann într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca.
Citește și: HAALAND L-A PUS PE "MOD AVION" PE ABRAMOVICH! RĂSPUNSUL ATACANTULUI LA OFERTA LUI CHELSEA
Ligue 1
"Întotdeauna înfometat pentru mai mult!" Mbappe, fotografie cu președintele PSG-ului, Al-Khelaifi
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2017/07/03/2120574.jpg

Jens Lehmann a ales între Neuer și Ter Stegen

Evident, Lehmann a fost rugat să-și spună opinia despre cei mai buni portari din lume la ora actuală. Omul cu 61 de selecții la naționala Germaniei nu a stat pre mult pe gânduri și l-a numit pe Manuel Neuer, goalkeeper-ul lui Bayern Munchen: "Neuer, desigur. Îmi place portarul lui Wolfsburg, Koen Casteels. De asemenea, Alisson este printre cei mai buni."
În Germania există o dispută între susținătorii lui Neuer și cei ai lui Ter Stegen, portarul Barcelonei, fiecare tabără considerând că favoritul ei ar trebuie să fie titular la națională.
Lehman a spus că l-ar alege pe Neuer și și-a argumentat decizia: "Ter Stegen este ghinionist pentru că a primit multe goluri în jocurile decisive din Champions League din ultimele sezoane. Și asta nu-ți face niciun bine. Aș alege un portar care să nu primească atât de multe goluri în Champions League."
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
IERI LA 14:32
Liga
"Nici pentru tot aurul din lume!" Anunțul presei din Spania despre transferul lui Mbappe la Real
15/10/2021 LA 07:24