Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jerome Boateng, amendat pentru că și-a vizitat fiul bolnav: ”Ce tată nu ar face la fel?”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/04/2020 la 13:37 GMT+3

Bayern Munchen l-a amendat pe Jerome Boateng după ce fundașul a încălcat regulile de carantină impuse guvernul local și a părăsit orașul pentru a-și vizita fiul bolnav.

Jérôme Boateng

Credit imagine: Getty Images

Boateng a părăsit Bavaria, landul german care este în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, fără permisiunea clubului pentru a-și vedea fiul bolnav. La întoarcere, fundașul a făcut și accident de mașină.
Fostul fundaș al celor de la Manchester City a fost prins de o furtună iar mașina sa a alunecat fiind echipată cu cauciucuri de vară. Din fericire, Boateng nu a fost rănit. Bayern e emis un prin care a confirmat că Boateng a fost amendat pentru comportamentul său iar banii vor fi donați spitalelor locale.
Iată comunicatul clubului:
”Fundașul lui Bayern, Jerome Boateng, a părăsit Munchen ieri fără permisiunea clubului. Boateng a încălcat astfel regulile impuse de club. Aceste reguli sunt cele trebuie respectate de jucătorii lui FC Bayern și se aliniază cu recomandările guvernului din Bavaria privind restricțiile de circulație. Bayern consideră că este responsabilitatea clubului să fie un model. Drept consecință, clubul a decis să îl amendeze pe Boateng. Clubul va dona banii spitalelor din Munchen”.
Jérôme Boateng beim FC Bayern München

Jerome Boateng: ”Ce tată nu ar face la fel?”

”Aș înțelege orice amendă din lume dacă ar fi justificată și știu că a fost o greșeală să nu-mi informez clubul de călătoria mea. Dar în acel moment m-am gândit doar la fiul meu. Era foarte bolnav. Dacă un fiu își sună tatăl.. bineînțeles că voi pleca, indiferent de oră. Pentru el, o să accept orice amendă, până la urmă este fiul meu”, a declarat Boateng pentru Bild.
”Aș vrea să văd un tată care ar ezita într-o astfel de situație și care nu ar pleca pentru a ajunge la fiul său de patru ani. Dacă va fi dispus să suporte o amendă, bravo lui! Dar consider că este trist”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo