Boateng a părăsit Bavaria, landul german care este în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, fără permisiunea clubului pentru a-și vedea fiul bolnav. La întoarcere, fundașul a făcut și accident de mașină.
Fostul fundaș al celor de la Manchester City a fost prins de o furtună iar mașina sa a alunecat fiind echipată cu cauciucuri de vară. Din fericire, Boateng nu a fost rănit. Bayern e emis un prin care a confirmat că Boateng a fost amendat pentru comportamentul său iar banii vor fi donați spitalelor locale.
Iată comunicatul clubului:
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
”Fundașul lui Bayern, Jerome Boateng, a părăsit Munchen ieri fără permisiunea clubului. Boateng a încălcat astfel regulile impuse de club. Aceste reguli sunt cele trebuie respectate de jucătorii lui FC Bayern și se aliniază cu recomandările guvernului din Bavaria privind restricțiile de circulație. Bayern consideră că este responsabilitatea clubului să fie un model. Drept consecință, clubul a decis să îl amendeze pe Boateng. Clubul va dona banii spitalelor din Munchen”.
https://i.eurosport.com/2020/03/13/2794200.jpg

Jerome Boateng: ”Ce tată nu ar face la fel?”

”Aș înțelege orice amendă din lume dacă ar fi justificată și știu că a fost o greșeală să nu-mi informez clubul de călătoria mea. Dar în acel moment m-am gândit doar la fiul meu. Era foarte bolnav. Dacă un fiu își sună tatăl.. bineînțeles că voi pleca, indiferent de oră. Pentru el, o să accept orice amendă, până la urmă este fiul meu”, a declarat Boateng pentru Bild.
”Aș vrea să văd un tată care ar ezita într-o astfel de situație și care nu ar pleca pentru a ajunge la fiul său de patru ani. Dacă va fi dispus să suporte o amendă, bravo lui! Dar consider că este trist”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21