Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho vorbea mereu despre Bayern la Man United, dezvăluie Schweinsteiger

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/11/2019 la 15:11 GMT+2

Fostul antrenor de la Chelsea și Manchester United, este printre favoriții să preia Bayern Munchen.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 23: José Mourinho attends The Best FIFA Football Awards 2019 at the Teatro Alla Scala on September 23, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Campioana Germaniei l-a dat afară pe Niko Kovac după 18 luni, în urma unei înfrângeri cu 5-1 în fața lui Eintracht Frankfurt, sâmbătă. După această înfrângere, Bayern se află la patru puncte de liderul Borussia Monchengladbach. Kovac a câștigat campionatul și cupa sezonul trecut cu bavarezii.
Mourinho, în vârstă de 56 de ani, nu a mai antrenat pe nimeni de când a fost dat afară de Manchester United acum aproape un an, însă a declarat în numeroase rânduri că își dorește să antreneze din nou.
Bastian Schweinsteiger, care a petrecut 13 ani la Bayern și a jucat sub comanda lui Mourinho pe Old Trafford, a declarat că el și fostul său antrenor vorbeau mereu despre Bundesliga.
Bastian Schweinsteiger has joined MLS side Chicago Fire
”Mi-l pot imagina pe Mourinho în Germania”, a declarat el pentru Deutsche Welle.
”Îmi amintesc că mă întreba mereu de Bayern și de Bundesliga. Când mergeam în deplasări, televizorul era mereu dat pe Bundesliga. Știa toți jucătorii, chiar și de la echipele mici. Și învăța germana”, a declarat neamțul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo