”I-ar fi mult mai greu lui Timo Werner să joace la Liverpool decât la Leipzig. Nu ar avea statutul de aici în primii ani și i-am spus acest lucru. Jucătorii văd cum ne dezvoltăm și cât de mult potențial avem aici. Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, a declarat Nagelsmann. În ciuda acestor comentarii, pare puțin probabil ca Werner să rămână în Germania.
Liderul invincibiul din Premier League este cu ochii pe Werner de mult timp. Neamțul este considerat perfect pentru stilul de joc pe care Jurgen Klopp l-a implementat la Liverpool.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Tehnicianul german l-a vrut din vara trecută, dar jucătorul a ales să rămână la Leipzig, considerând că are nevoie să se maturizeze înainte de a merge la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Acum, trupa de pe Anfield a făcut o ofertă de 60 de milioane de euro, iar jurnaliștii din Germania și Anglia au susținut că părțile sunt aproape de a bate palma. Lucru corect, judecând după declarația dată de vârf la capătul partidei Spurs - Leipzig 0-1. Golgheterul nemților a marcat golul câștigător, din penalty, apoi nu a refuzat să vorbească despre interesul "cormoranilor".
"Liverpool este în acest moment cea mai bună echipă din lume. Când o astfel de echipă se interesează de tine, nu poți fi altfel decât mândru. E o plăcere. Dar știu că acolo sunt o mulțime de jucători grozavi, trebuie să îmi îmbunătățesc jocul pentru a evolua la un astfel de nivel", a spus Timo Werner, potrivit ViasportFotball.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21