Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karl-Heinz Rummenigge anunță un acord între cluburile din Germania. Ce decizie a fost luată

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/04/2020 la 19:23 GMT+3

Președintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat pentru AS că toate cluburile din primele două ligi din Germania au căzut de acord să finalizeze acest sezon.

Karl-Heinz Rummenigge will fair mit FCB-Stars umgehen

Credit imagine: SID

”UEFA a criticat liga din Belgia, în opinia mea, complet justificat, pentru că au oprit sezonul. Aici în Germania am căzut cu toții de acord, toate cele 36 de cluburi, să încheiem sezonul, chiar dacă va fi după 30 iunie. Ligile naționale au prioritate în fața cupelor, așa a fost hotărât de UEFA”, a declarat Rummenigge.
El a lăudat apoi eforturile federației germane: ”Federația a gestionat situația foarte bine. Președintele Seifert face o treabă extraordinară. Totul se întâmplă într-un mod organizat și armonios. Acum este esențial ca cei puternici să îi susțină pe cei vulnerabili, suntem conștienți de asta. Astfel, vom pune la dispoziție suma de 20 de milioane de euro primită de cluburile care au participat în Champions League. Vrem să dăm un exemplu de solidaritate. Vom vedea cum evoluează lucrurile”, a afirmat el.
”Avem trei jucători ale căror contracte expiră pe 30 iunie. Ivan Perisic, Philippe Coutinho și Alvaro Odriozola. Dacă sezonul va continua după acea dată, depinde de FIFA să găsească o soluție prin care vor garanta că jucătorii rămân la noi până la finalul sezonului. Altfel, nu ar mai fi o competiție corectă”, a adăugat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo