”UEFA a criticat liga din Belgia, în opinia mea, complet justificat, pentru că au oprit sezonul. Aici în Germania am căzut cu toții de acord, toate cele 36 de cluburi, să încheiem sezonul, chiar dacă va fi după 30 iunie. Ligile naționale au prioritate în fața cupelor, așa a fost hotărât de UEFA”, a declarat Rummenigge.
El a lăudat apoi eforturile federației germane: ”Federația a gestionat situația foarte bine. Președintele Seifert face o treabă extraordinară. Totul se întâmplă într-un mod organizat și armonios. Acum este esențial ca cei puternici să îi susțină pe cei vulnerabili, suntem conștienți de asta. Astfel, vom pune la dispoziție suma de 20 de milioane de euro primită de cluburile care au participat în Champions League. Vrem să dăm un exemplu de solidaritate. Vom vedea cum evoluează lucrurile”, a afirmat el.
”Avem trei jucători ale căror contracte expiră pe 30 iunie. Ivan Perisic, Philippe Coutinho și Alvaro Odriozola. Dacă sezonul va continua după acea dată, depinde de FIFA să găsească o soluție prin care vor garanta că jucătorii rămân la noi până la finalul sezonului. Altfel, nu ar mai fi o competiție corectă”, a adăugat el.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21