Articol scris de Răzvan Cîrceag
Potrivit ultimelor informații din presa din Germania, transferul atacantului Andre Silva la vicecampioana RB Leipzig este în proporție de 99% finalizat. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a trecut cu bine vizita medicală și mai lipsesc doar ultimele detalii pentru a oficializa transferul. Suma de transfer vehiculată ar fi undeva în jur de 23 de milioane de euro.

Doar Lewandowski l-a depășit pe Silva

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Andre Silva a avut parte de un sezon excelent la Eintracht Frankfurt, iar cei de la Leipzig au nevoie de întăriri după golul pe care l-a lăsat Timo Werner în atac, după transferul la Chelsea din 2020. Leipzig l-a achiziționat în această vară și pe Hannes Wolf pentru zona ofensivă, de la Borussia Mönchengladbach, în schimbul căruia s-au plătit aproximativ 11 milioane de euro.
Pe lângă faptul că Silva a fost golgheterul lui Eintracht Frankfurt, cu 28 de reușite, atacantul s-a clasat și pe locul 2 în topul marcatorilor din Bundesliga. A fost depășit doar de Robert Lewandowski, care a a avut 41 de reușite.
Andre Silva nu s-a descurcat la fel de bine și la EURO 2020, pentru că a reușit să adune doar 36 de minute pentru naționala Portugaliei.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21