SID

Leon Goretzka și Joshua Kimmich au donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului

Leon Goretzka și Joshua Kimmich au donat 1 milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului

21/03/2020 la 15:38Actualizare 21/03/2020 la 15:46

Leon Goretzka și Joshua Kimmich de la Bayern Munchen au donat un milion de euro pentru lupta împotriva coronavirusului, această sumă ajungând la platforma creată de cei doi, ”We Kick Corona”.

Platforma a fost creată de cei doi pentru a crea un fond care să ajute organizațiile sociale și cele de caritate care se luptă în prezent cu coronavirusul. Pe site-ul www.wekickcorona.com organizațiile pot cere ajutor imediat de la fondul creat de Goretzka și Kimmich. Inițiativa vine după o altă donație de 2,5 milioane de euro făcută de toți membrii naționalei Germaniei.

”Putem să învingem coronavirusului doar împreună. Cu #WeKickCorona, dorim să-i ajutăm pe toți cei din Germania care ajută pe alții. Suntem conștienți că efortul nostru reprezintă doar o mică contribuție”, a afirmat Goretzka.

”Toată lumea poate să ajute, la o scară mică sau mai mare. Vom ieși din această criză doar dacă acționăm împreună ca societate, să fim raționali și responsabili și să fim acolo unii pentru alții. Indiferent de acțiune, orice gest prin care se ajută contează în aceste vremuri”, a completat Kimmich.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.