Bayern îl urmărește pe Sane de vara trecută însă accidentarea germanului în Supercupa cu Liverpool a făcut ca bavarezii să dea înapoi. Sane nu a mai jucat de când și-a rupt ligamentul, dar jucătorul de 24 de ani s-a întors la antrenamente și dorește să revină pe teren de îndată ce sezonul va fi reluat în Premier League.
Bayern speră acum să îl aducă pe Allianz Arena pe Sane pentru o sum ă mult mai mică decât cea de 95 de milioane de euro pe care bavarezii ar fi plătit-o vara trecută.
Conform Bild, liderul din Bundesliga a ajuns deja la un acord cu Leroy Sane, privind un contract valabil pe cinci ani iar cum trebuie doar să se înțeleagă cu Manchester City privind prețul mijlocașului. Astfel, negocierile au început iar prima ofertă a bavarezilor este de 40 de milioane de euro, cu 14 milioane mai puțin față de cât a plătit City pentru Sane în 2016 când l-a cumpărat de la Schalke.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Înainte de pandemia de coronavirus, campionii din Bundesliga ar fi urmat să plătească cel puțin 85 de milioane de euro pentru mijlocaș, chiar dacă ar fi urmat să intre în ultimul său an de contract pe Etihad. Totuși, fostul mare antrenor al lui Bayern, Jupp Heynckes, consideră că Sane nu a dovedit deocamdată că ar merita o astfel de sumă: ”Pentru mine, el încă nu este un jucător de top. Nu cred că acest preț este justificat”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21