Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewandowski este de neoprit! Performanța unică a polonezului din acest sezon

Vlad Dumitrescu

Actualizat 17/05/2020 la 21:50 GMT+3

Robert Lewandowski a deschis scorul pentru Bayern Munchen în partida disputată în deplasare la Union Berlin, acesta fiind al 40-lea gol în 34 de partide oficiale în acest sezon, în toate competițiile

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a câștigat fără probleme în meciul disputat la Berlin și a revenit la distanța de patru puncte față de Borussia Dortmund, ocupanta locului doi care s-a impus clar, cu 4-0, în derby-ul cu Schalke ieri.
Robert Lewandowski, golgheterul campionatului, a deschis scorul pentru Bayern din penalty. Acesta a fost al 40-lea gol în 34 de meciuri oficiale în acest sezon. Este a cincea stagiune consecutivă în care atacantul polonez a marcat cel puțin 40 de goluri. Doar Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au mai reușit o astfel de performanță în secolul 21.
În Europa, doar Ciro Immobile a marcat mai multe goluri în campionat decât Lewandowski. Immobile a reușit 27 de goluri în timp ce polonezul a marcat de 26 de ori în 26 de partide pentru Bayern în acest sezon de Bundesliga.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo