Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

RB Leipzig este una dintre cele mai urâte echipe din Bundesliga din cauza modelului corporatist prin care clubul a preluat licența celor de la Markranstadt din liga a-5-a în 2009 și a tot promovat de atunci, totul cu o finațare masivă de la Red Bull. Chiar dacă întreg clubul pare doar o mare reclamă pentru compania respectivă, chiar și cei mai radicali oponenți trebuie să recunoască faptul că Leipzig nu este un succes trecător iar sosirea lui Julian Nagelsmann înseamnă doar rezultate și mai bune alături de jucători precum Timo Werner și Marcel Sabitzer. De cealaltă parte, Freiburg își continuă forma excelentă sub antrenorul Christian Streich și speră să se califice în cupele europene pentru a-și inaugura noul stadion sezonul viitor.

Bundesliga / Matchday 26
Red Bull Arena / 16.05.2020
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/05/2020 la 18:12 GMT+3


84
Leipzig domină total în aceste momente, rămâne de văzut dacă vor rezista cei de la Freiburg.
77
Live comment icon
GOOOOL RB Leipzig! Poulsen aduce egalarea printr-o lovitură de cap impecabilă! Un gol de 1-1 pe deplin meritat.
58
Continuă asaltul la poarta celor de la Freiburg, dar cei de la Leipzig nu par capabili să înscrie totuși. Lipsește finalizarea și uneori chiar concentrarea.
17:23
17:21
Leipzig a dominat prima repriză, dar după golul marcat de Freiburg elevii lui Nagelsmann au picat psihic. În a doua parte trebuie să finalizeze mai bine.
17:08
34
Live comment icon
GOOOOL FREIBURG! Oaspeții deschid scorul prin Gulde după o bâlbâială oribilă în careul celor de la Leipzig!
23
Leipzig continuă atacurile, Freiburg continuă să le blocheze. Pare ca aceasta va fi povestea întregului meci. Atmosfera rămâne în continuare una bizară, ca de antrenament.
14
Un contraatac ca la carte lansat de Gulacsi care a trimis perfect către Werner. A urmat o preluare perfectă a lui Werner și un șut blocat însă de portarul lui Freiburg. Pare că e doar o chestiune de timp până Leipzig va deschide scorul.
16:45
Iată-l pe Nagelsmann la interviul de dinainte de partidă.
9
A doua ocazie pentru RB Leipzig! Un șut puternic al lui Tyler Adams dar apără portarul oaspeților. Echipa lui Nagelsmann a pus între timp stăpânire pe joc.
5
N-au trecut nici cinci minute și deja am avut prima fază oarecum controversată. Cei de la Freiburg au cerut penalty dar arbitrul nici nu a vrut să audă. Așadar 0-0 în continuare și niciuna dintre echipe nu domină clar, deși posesia este la Leipzig.
16:31
Live comment icon
Fluier de start! A început partida, fotbalul s-a întors după 66 de zile!
15:50
Iată primul 11 al celor de la RB Leipzig, echipa de pe locul 3 din Bundesliga.
15:48
Iată echipa de start a celor de la Freiburg, echipă situată pe locul 8 în Bundesliga, la egalitate de puncte cu Wolfsburg.
15:33
Autocarul celor de la Leipzig a ajuns la stadion, totul este pregătit pentru revenirea fotbalului!
15:20
Statisticile lui Nkuku, membru cheie la Leipzig sub comanda lui Nagelsmann:
15:19
Leipzig a câștigat toate întâlnirile de acasă cu Freiburg de până acum în Bundesliga.