Julian Nagelsmann va fi noul antrenor al lui Bayern Munchen, începând cu sezonul viitor. Tânărul antrenor care a impresionat la Hoffenheim și Leipzig a fost alesul șefilor de pe Allianz Arena, care au făcut sacrificiul de a plăti 25 de milioane de € căte Leipzig pentru ca mutarea să poată fi făcută.
Acest lucru l-a transformat pe Nagelsmann în cel mai scump antrenor din istorie, deoarece niciodată un club nu a plătit mai mult pentru eliberarea unui manager.
Cu siguranță, așteptările vor fi diferite la Bayern Munchen și Nagelsmann va trebui să livreze performanță. El a construit echipe formidabile la Heffenheim și Leipzig, dar la Bayern va trebui să câștige și trofee, pe lângă jocul fascinant pe care îl așteaptă fanii. Astfel, tehnicianul de numai 33 de ani va fi sub o oarecare presiune la cel mai galonat club din Germania și rămâne de văzut cum o va absorbi.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Lothar Matthaus: "Nagelsmann nu are niciun trofeu"

Deja au apărut diverse voci importante din Germania care consideră că Bayern s-a pripit prin aducerea lui Nagelsmann, mai ales că a fost nevoie și de plata celor 25 de milioane de €, o sumă consistentă, mai ales în aceste vremuri de pandemie.
Lothar Matthaus, unul dintre cei mai apreciați analiști din Bundesliga, consideră și el că pentru Nagelsmann nu va fi deloc ușor la Bayern, deși are foarte multe calități. Principala îngrijorare a lui Matthaus vine din cauza faptului că tânărul antrenor nu are niciun trofeu în palmares.
"Este un antrenor foarte tânăr, dar în același timp matur și grozav . A dovedit-o la Hoffenheim și mai ales la Leipzig. Produce un fotbal extraordinar și de succes, este extrem de tactic și are toate șansele de a reuși la Bayern. Dar mai este un lucru: nu are niciun trofeu câștigat.", a declarat Matthaus pentru Sky Sports Germania.
Nagelsmann are o șansă de a ajunge la Bayern cu un trofeu în palmares. Leipzig mai are doar șanse teoretice de a câștiga Bundesliga, dar este în semifinalele Cupei Germaniei, acolo unde va da piept cu Werder Bremen în week-end-ul care urmează. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Borussia Dortmund și Helstein Kiel, formația din liga secundă care a eliminat-o pe Bayern Munchen.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Fotbal
Lewandowski a egalat un record istoric, în partida de aseară, cu Stuttgart
15/12/2021 LA 09:48
Liga Campionilor UEFA
Tragerea la sorți UEFA Champions League! PSG-Real Madrid, capul de afiș al optimilor de finală
13/12/2021 LA 06:05