Jadon Sancho, în vârstă de 19 ani, ar putea rămâne vara aceasta la Borussia Dortmund , în ciuda faptului că se vorbește despre plecarea lui iminentă în Premier League, anunță Ruhr Nachrichten. Chelsea, Liverpool și Manchester United și-au arătat interesul pentru mijlocașul englez, care a venit de la academia de juniori a lui Man City la Dortmund în 2017.
Barcelona și Real Madrid sunt și ele în cursa de urmărire a starului englez al Borussie Dortmund, asta în ciuda faptului că revenirea mijlocașului de 19 ani este tot mai așteptată în Anglia. În orice caz, Sancho nu le-a transmis în mod oficial șefilor de la Dortmund că vrea să plece vara aceasta, așa că încă mai există o șansă bună ca el să rămână în Bundesliga pentru încă cel puțin șase luni.

Jadon Sancho rămâne la Borussia Dortmund

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Sancho are contract cu echipa de pe Signal Iduna Park până în 2022, așa că există posibilitatea ca el să plece din Germania în fereastra de transferuri din luna ianuarie a acestui an în schimbul unui transfer care s-ar putea concretiza mai rapid. În orice caz, germanii nu-l vor lăsa pe Sancho să plece de la BVB pentru mai puțin de 100 de milioane de euro, mai ales în urma impresiei extraordinare pe care a făcut-o în ultimii doi ani și jumătate acolo. Sancho a înscris 30 de goluri și a oferit 41 de pase de gol în 87 de meciuri pentru Dortmund, la fel cum a înscris de 11 ori pentru Naționala de Fotbal a Angliei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51