Getty Images

Lovitură de teatru! Jadon Sancho rămâne la Borussia Dortmund

Lovitură de teatru! Jadon Sancho rămâne la Borussia Dortmund

25/02/2020 la 10:06Actualizare 25/02/2020 la 10:08

Oficialii lui Dortmund încă au speranțe că Jadon Sancho va rămâne la Borussia în această vară, mai degrabă decât să revină în Premier League.

Jadon Sancho, în vârstă de 19 ani, ar putea rămâne vara aceasta la Borussia Dortmund , în ciuda faptului că se vorbește despre plecarea lui iminentă în Premier League, anunță Ruhr Nachrichten. Chelsea, Liverpool și Manchester United și-au arătat interesul pentru mijlocașul englez, care a venit de la academia de juniori a lui Man City la Dortmund în 2017.

Barcelona și Real Madrid sunt și ele în cursa de urmărire a starului englez al Borussie Dortmund, asta în ciuda faptului că revenirea mijlocașului de 19 ani este tot mai așteptată în Anglia. În orice caz, Sancho nu le-a transmis în mod oficial șefilor de la Dortmund că vrea să plece vara aceasta, așa că încă mai există o șansă bună ca el să rămână în Bundesliga pentru încă cel puțin șase luni.

Jadon Sancho rămâne la Borussia Dortmund

Sancho are contract cu echipa de pe Signal Iduna Park până în 2022, așa că există posibilitatea ca el să plece din Germania în fereastra de transferuri din luna ianuarie a acestui an în schimbul unui transfer care s-ar putea concretiza mai rapid. În orice caz, germanii nu-l vor lăsa pe Sancho să plece de la BVB pentru mai puțin de 100 de milioane de euro, mai ales în urma impresiei extraordinare pe care a făcut-o în ultimii doi ani și jumătate acolo. Sancho a înscris 30 de goluri și a oferit 41 de pase de gol în 87 de meciuri pentru Dortmund, la fel cum a înscris de 11 ori pentru Naționala de Fotbal a Angliei.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.