Werder Bremen a confirmat, fără a-i dezvălui numele, că un jucător va intra în carantină timp de două săptămâni după ce un apropiat al fotbalistului a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Informația apare în spațiul public cu doar trei zile înainte de meciul dintre Werder Bremen și Bayer Leverkusen.
Bundesliga este primul campionat puternic din Europa care revine, după două luni în care fotbalul a fost întrerupt din cauza pandemiei. Oficialii de la Werder Bremen au confirmat informația pe contul oficial de Twitter al clubului: “Din cauza testului pozitiv al cuiva din anturajul jucătorului nostru, un fotbalist al colectivului a fost plasat în carantină pentru două săptămâni. Jucătorul în cauză a fost testat negativ pentru coronavirus”.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
În următoarea perioadă, fotbalistul cu pricina va fi supus mai multor teste, iar dacă se va dovedi în continuare a fi negativ, la finalul celor două săptămâni va putea reveni alături de colegii de la echipă pentru antrenamente.

Werder Bremen - Bayer Leverkusen (luni, 21:30)

Câștigătorii eventului din 2004, Werder Bremen, încă se agață de anii de glorie - îl au ca director sportiv pe căpitanul de atunci, Frank Baumann. Totuși, Werder nu merge deloc bine în acest sezon, în ciuda unor nume precum Davy Klaassenn sau Nuri Sahin prezenți pe teren. Bremen este pe penultimul loc în prezent. La Leverkusen, Peter Bosz își reconstruiește imaginea după eșecul de la Dortmund iar în Kai Havertz, Bayer are unul dintre cei mai talentați jucători din Germania.
Eurosport.ro te ține la curent cu tot ce se întâmplă din Bundesliga în acest weekend în care fotbalul de top revine!
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21