Mijlocașul brazilian împrumutat de Barcelona la Bayern Munchen, Philippe Coutinho, va lipsi timp de 6 săptămâni de pe gazon după ce s-a operat la accidentarea la gleznă, anunță Mundo Deportivo.
Coutinho nu va mai juca astfel până la finalul sezonului de Bundesliga, programat să reînceapă săpămâna viitoare. În cel mai bun caz, Coutinho va putea să intre pe teren în ultima etapă, programată în ultimul weekend din luna iunie.

Joacă în UEFA Champions League

Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03
Bayern Munchen a anunțat pe 24 aprilie că Philippe Coutinho s-a operat la gleznă, fără să specifice perioada de pauză. Liderul din Germania informa doar că acesta va începe recuperarea la 14 zile după operație.
Recuperare care va mai dura însă 6 săptămâni, anunță spaniolii. Coutinho va putea să joace însă în UEFA Champions League în luna august. Contractul lui de împrumut la Bayern este valabil până la finalul lui iunie, însă FIFA a anunțat că va găsi soluții pentru jucătorii aflați în această situație. Cel mai probabil, contractul de împrumut va fi prelungit până la finalul sezonului 2019/2020.
Bayern mai are de jucat returul cu Chelsea din optimile UEFA Champions League. Bayern s-a impus confortabil în partida tur, la Londra, cu scorul de 3-0.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern Munchen – Borussia Dortmund | Bavarezii pot câștiga matematic titlul în fața rivalei
22/04/2022 LA 11:09
Bundesliga
Kicker: Suma pentru care Bayern spune "Da" transferului lui Lewandowski
19/04/2022 LA 08:57