Mijlocașul brazilian împrumutat de Barcelona la Bayern Munchen, Philippe Coutinho, va lipsi timp de 6 săptămâni de pe gazon după ce s-a operat la accidentarea la gleznă, anunță Mundo Deportivo.
Coutinho nu va mai juca astfel până la finalul sezonului de Bundesliga, programat să reînceapă săpămâna viitoare. În cel mai bun caz, Coutinho va putea să intre pe teren în ultima etapă, programată în ultimul weekend din luna iunie.

Joacă în UEFA Champions League

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bayern Munchen a anunțat pe 24 aprilie că Philippe Coutinho s-a operat la gleznă, fără să specifice perioada de pauză. Liderul din Germania informa doar că acesta va începe recuperarea la 14 zile după operație.
Recuperare care va mai dura însă 6 săptămâni, anunță spaniolii. Coutinho va putea să joace însă în UEFA Champions League în luna august. Contractul lui de împrumut la Bayern este valabil până la finalul lui iunie, însă FIFA a anunțat că va găsi soluții pentru jucătorii aflați în această situație. Cel mai probabil, contractul de împrumut va fi prelungit până la finalul sezonului 2019/2020.
Bayern mai are de jucat returul cu Chelsea din optimile UEFA Champions League. Bayern s-a impus confortabil în partida tur, la Londra, cu scorul de 3-0.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21