Situația lui Favre pe banca Borussiei s-a complicat și mai tare după înfrângerea din derby-ul cu Bayern, scor 0-1. Haaland, Sancho și ceilalți jucători ai lui Dortmund nu s-au ridicat la nivelul așteptat, iar formația bavareză a plecat de pe Westfalenstadion cu toatele punctele.
Grație victoriei de aseară, liderul Bayern s-a distanțat la 7 puncte de formația lui Favre și se îndreaptă cu pași repezi către al 8-lea titlu de campioană consecutiv.
La finalul confruntării, Favre a făcut o declarație surprinzătoare, prin care a dat de înțeles că va afla în următoarele săptămâni dacă va rămâne sau nu pe banca tehnică a "galben-negrilor", deși contractul său expiră abia în 2021.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59
Întrebat de jurnaliștii Sky Sport Germany despre situația sa actuală de la Dortmund, Favre a răspuns:
În ultimele luni s-a tot discutat acest subiect în presă. Eu nu citesc ziarele, dar știu exact ce se scrie despre mine. Voi face un anunț în următoarele săptămâni. | Lucien Favre

"Pleacă Lucien Favre și vine Niko Kovac"

La scurt timp după reacția lui Favre, legendarul Lothar Matthaus a dezvăluit că Niko Kovac, fostul tehnician al lui Bayern, are cele mai mari șanse să ajungă pe banca Borussiei:
Favre va pleca, iar în locul său va fi numit Niko Kovac. Așa arată lucrurile, în urma ultimelor declarații. | Lothar Matthaus
Niko Kovac a fost demis în luna noiembrie a anului trecut de la Bayern Munchen, după un an și jumătate petrecut pe banca bavarezilor.

Lucien Favre nu se mai gândește la titlu

Aflat la cârma Borussiei din vara anului 2018, Lucien Favre consideră că echipa sa merita să obțină măcar un punct la finalul duelului cu Bayern:
Am jucat foarte bine în primele 30 de minute, apoi ne-am retras. Am avut multe ocazii, dar ne-a lipsit ultima pasă. Totuși, cred că meritam măcar un punct. Ne-am aflat la un nivel mai ridicat decât cel din partidele cu Wolfsburg și Schalke. În situația actuală, va fi foarte greu să ne mai luptăm pentru titlu. | Lucien Favre
Cu 8 etape rămase până la finalul sezonului, Dortmund se află pe locul secund în Bundesliga, la 7 puncte în spatele lui Bayern și la numai 3 lungimi distanță de RB Leipzig, echipa care completează podiumul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03