Borussia Dortmund și-a găsit antrenor, după despărțirea de Lucien Favre. Așa cum anunță mai multe surse din presa internațională, printre care și jurnalistul Fabrizio Romano (Sky Sport), Marco Rose va ajunge pe banca tehnică a "galben-negrilor" începând din vară.
"Oficial și confirmat. Marco Rose va fi noul tehnician al Borussiei Dortmund începând din sezonul următor", a anunțat Fabrizio Romano.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53

Marco Rose va fi noul antrenor de la Borussia Dortmund, începând din sezonul viitor

La rândul lor, cei de la Gladbach au anunțat că Rose a activat clauza de reziliere a contractului și va părăsi echipa la finalul sezonului:
"În ultimele săptămâni am avut mai multe discuții legate de viitorul lui Marco. Din păcate, el a optat pentru activarea unei clauze din contractul său și va pleca la vară", a anunțat Borussia Monchengladbach.

Marco Rose a dus-o pe Monchengladbach în primăvara Champions League

Până atunci, Dortmund va fi condusă tot de interimarul Edin Terzic, care a preluat echipa de la Lucien Favre, în luna decembrie a anului trecut.
Marco Rose a ajuns la Borussia Monchengladbach în vara anului 2019. De-a lungul carierei, el le-a mai pregătit pe Lokomotive Leipzig și RB Leipzig. Ca jucător, Rose a evoluat la VFB Leipzig, Hannover și Mainz.
https://i.eurosport.com/2020/12/10/2952533.jpg
Sub comanda sa, Gladbach s-a clasat pe locul 4 în sezonul precedent din Bundesliga, asigurându-și calificarea în grupele Champions League. În prestigioasa competiție europeană, trupa lui Rose a încheiat pe locul 2 în grupă, iar acum se pregătește pentru duelul cu Manchester City, din optimile de finală.
La ora actuală, Gladbach se află pe 7 în campionat, la 15 puncte în spatele liderului Bayern Munchen și la 6 lungimi sub zona locurilor de Champions League.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15