Thuram Jr. se simte excelent la formația germană, pentru care a contribuit deja la 8 goluri în noua stagiune (3 goluri și 5 assist-uri). Două dintre golurile sale au fost înscrise chiar în poarta lui Real Madrid, în runda a 2-a din grupele UEFA Champions League.
Gladbach a condus-o pe Real cu 2-0 până în minutul 87, grație "dublei" lui Marcus. Trupa lui Zidane a smuls un punct in-extremis, după golurile marcate de Benzema și Casemiro.
Comparat de legendarul manager Arsene Wenger cu Thierry Henry, Thuram Jr. a intrat repede pe radarul cluburilor gigantice din Europa. Potrivit jurnaliștilor germani de la Bild, francezul este urmărit cu mare interes inclusiv de Barcelona și Real Madrid.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Ambele rivale din La Liga caută un atacant de viitor, iar Marcus Thuram ar putea fi o soluție viabilă dacă va continua să aibă evoluții foarte bune în Germania. Cotat la 32 milioane de euro de transfermarkt.com, atacantul francez a mai atras interes din Premier League și Serie A.

Marcus Thuram i-ar putea călca pe urmele tatălui său

Juventus și AC Milan ar fi cele două echipe din Italia care îl monitorizează îndeaproape pe Thuram Jr. Potrivit Sport.es, Barcelona și Juventus sunt principalele candidate să-l transfere pe tânărul atacant, ținând cont de trecutul tatălui său la cele două cluburi.
Fost campion mondial (1998) și european (2000) cu Franța, Lilian Thuram a avut o carieră impresionantă, jucând la Monaco, Parma, Juventus și Barcelona.
Cu siguranță, Marcus speră să-i calce pe urme tatălui său și să ajungă la un club de top din Europa. Atacantul de 23 de ani se află din vara trecută la Borussia Monchengladbach, pentru care a marcat, per total, 17 goluri și a oferit 14 assist-uri.
Thuram Jr. este un jucător polivalent, care poate evolua atât în centrul liniei ofensive, cât și în bandă.
Recent, Arsene Wenger a vorbit despre calitățile lui Thuram Jr, spunând că îi aduce aminte de Thierry Henry, conaționalul care a făcut istorie la Arsenal, sub comanda legendarului manager:
"Henry avea sincronizarea unui fotbalist extrem de inteligent și, în același timp, era foarte puternic. Era extrem de tehnic, reușind să ofere multe pase și să dribleze adversarii. Există un jucător din Bundesliga care îmi amintește de el: Marcus Thuram."
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21