Marius Niculae a jucat în 2007 sub comanda lui Jurgen Klopp și a fost întrebat recent de Gazeta Sporturilor despre metodele de ”vitaminizare” oferite de german.

”Ce am observat la Mainz era că lăsa să alegi. Dacă vrei să faci sau dacă nu vrei să faci. Era o chestie de vitaminizare. Îți făcea pe fiecare lună un test...”, a povestit Niculae pentru Gazeta Sporturilor.

Bundesliga
A marcat primul său gol pentru Dortmund, apoi a dezvăluit "secretul": "Haaland m-a ajutat!"
ACUM 18 ORE

”Te examina o dată pe lună, apoi venea o fișă și-ți zicea doctorul. Ai lipsă de vitamina C, de magneziu, de calciu. Dacă vrei să te ajutăm să le completezi, uite, avem soluția...”, a completat el.

Marius Niculae: Eu am făcut o singură dată!

Erau niște chestii roz cu care stăteai 45 de minute... Le băgai pe venă! Dar asta era ceva normal în Germania, toate echipele făceau. Mai vorbeam cu Vlad Munteanu, cu Sergiu Radu

”Ca jucători români, mai vorbeam între noi. Apoi cu Ciprian Marica... Peste tot în Germania se făceau aceste teste și apoi îți dădeau aceste vitamine, ziceau ei”, a povestit cel poreclit ”Săgeată”.

”Nu știu ce erau exact. Nu sunt doctor, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu am făcut o singură dată ca să văd cum e. N-a fost prea mare diferență, așa că am renunțat la ele”, a precizat el.

Vitaminele nu sunt interzise de regulamentul agenției anti-doping WADA, chiar și cele administrate intravenos. Contează însă cantitatea - este interzisă administrarea a mai mult de 100 ml în 12 ore.

Bundesliga
Căderea lui Schalke continuă: clubul a demis al patrulea antrenor într-un singur sezon
IERI LA 10:24
Bundesliga
Lewandowski și Gnabry au adus trei puncte pentru Bayern. Dortmund, victorie clară cu Bielefeld
27/02/2021 LA 16:20