Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Niculae, despre perioada petrecută la Mainz sub comanda lui Klopp. Cum se ”vitaminiza”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/01/2021 la 08:08 GMT+2

Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, a petrecut o perioadă sub comanda lui Jurgen Klopp la Mainz și a vorbit recent despre metodele de pregătire ale germanului.

Marius Niculae

Credit imagine: Eurosport

Marius Niculae a jucat în 2007 sub comanda lui Jurgen Klopp și a fost întrebat recent de Gazeta Sporturilor despre metodele de ”vitaminizare” oferite de german.
”Ce am observat la Mainz era că lăsa să alegi. Dacă vrei să faci sau dacă nu vrei să faci. Era o chestie de vitaminizare. Îți făcea pe fiecare lună un test...”, a povestit Niculae pentru Gazeta Sporturilor.
”Te examina o dată pe lună, apoi venea o fișă și-ți zicea doctorul. Ai lipsă de vitamina C, de magneziu, de calciu. Dacă vrei să te ajutăm să le completezi, uite, avem soluția...”, a completat el.

Marius Niculae: Eu am făcut o singură dată!

Erau niște chestii roz cu care stăteai 45 de minute... Le băgai pe venă! Dar asta era ceva normal în Germania, toate echipele făceau. Mai vorbeam cu Vlad Munteanu, cu Sergiu Radu
”Ca jucători români, mai vorbeam între noi. Apoi cu Ciprian Marica... Peste tot în Germania se făceau aceste teste și apoi îți dădeau aceste vitamine, ziceau ei”, a povestit cel poreclit ”Săgeată”.
”Nu știu ce erau exact. Nu sunt doctor, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu am făcut o singură dată ca să văd cum e. N-a fost prea mare diferență, așa că am renunțat la ele”, a precizat el.
Vitaminele nu sunt interzise de regulamentul agenției anti-doping WADA, chiar și cele administrate intravenos. Contează însă cantitatea - este interzisă administrarea a mai mult de 100 ml în 12 ore.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo