Crescut de La Masia, Morey avea calităţi reale, iar conducerea catalanilor a încercat să îi ofere un nou contract, prin care să îl lege de club pentru următorii 5 ani. Conştient că îi va fi greu să evolueze constant pentru gruparea blaugrana, Morey a refuzat, mai ales că de el se interesau Bayern, Juventus şi Manchester United.
În cele din urmă, a ales strict din prisma oportunităţii de a juca şi a acceptat să meargă la Dortmund, formaţie care dă mereu credit tinerilor. Din păcate, s-a accidentat cu St. Gallen, dar chiar şi aşa a prins două meciuri pentru Dortmund şi se anunţă o variantă de titular pentru sezoanele viitoare.
"Am decis să nu prelungesc cu Barça, am crezut că Dortmund este cea mai bună opțiune pentru a crește. Sunt foarte fericit şi recunoscător că mă antrenez zilnic cu prima echipă. Dar asta nu înseamnă că nu ştiu că sunt unde sunt datorită Barcelonei", a spus fundaşul în El Larguero.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
https://i.eurosport.com/2019/07/23/2643665.jpg

Morey, impresionat de Haaland şi Hakimi

Zi de zi la antrenamentele lui Dortmund, apărătorul are şansa să îl marcheze pe Haaland, un alt puşti cu un potenţial enorm, care însă deja a confirmat la cel mai înalt nivel. Vârful norvegian e între primii 5 în clasamentul pentru "Gheata de Aur" în acest sezon, iar Morey garantează pentru el
"Haaland este la fel de bun precum arată la televizor. Va arăta şi mai bine în viitor, sunt convins", a mai spus Morey, pentru ca apoi să vorbească de Achraf Hakimi, fotbalist împrumutat la Dortmund de la Real. Spaniolul care evoluează pentru Maroc s-a integrat excelent în acest sezon în mecanismul lui Favre şi, deşi Dortmund speră să îl mai împrumute pentru un an, în presa iberică se vorbeşte tot mai clar că Zidane îl vrea înapoi, văzându-l o soluţie pentru banda stângă.
"Este un jucător grozav și în acest sezon a reușit să confirme la Dortmund. Nu am vorbit despre întoarcerea lui la Real Madrid , dar nu m-ar mira să devină o soluţie pentru primul "11" al lui Zidane. Are toate datele pentru a fi titular la Real Madrid", a mai spus Morey.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58