Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Meci superb în Bundesliga. Sancho a doborât un record de 51 de ani în Dortmund - Leipzig 3-3

Ion Alexandru

Publicat 18/12/2019 la 06:59 GMT+2

Jadon Sancho a devenit cel mai tânăr jucător din campionatul german care ajunge la 22 de goluri! Starul englez de la Borussia Dortmund a marcat în cel mai frumos meci al săptămânii în Europa. Dortmund - Leipzig s-a terminat 3-3 și Bayern are astăzi posibilitatea de a se apropia la 4 puncte de lider.

Jadon Sancho

Credit imagine: Getty Images

Jadon Sancho are doar 19 ani și este în acest moment într-o formă excepțională. Puștiul englez și-a început recitalul de pe Signal Iduna Park cu pasă minunată, în prima repriză, pentru Julian Bradt la golul de 2-0 pentru Borussia Dortmund. Acest avantaj a fost repede aninhilat de dubla lui Timo Werner și după 53 de minute era 2-2.

Al 7-lea meci consecutiv în care marchează Sancho

Sancho a intrat din nou în acțiune și în istorie. După o pasă a lui Reus, mijlocașul ofensiv a marcat pentru 3-2. Cu acest gol, Sancho a doborât un record de precocitate în prima ligă germană. Englezul crescut de Manchester City, dar dorit insistent de Solskjaer la Manchester United, a ajuns la 22 de goluri în Bundesliga la 19 ani și 267 de zile.
Jadon Sancho
Precedentul record era deținut de Horst Koppel din 1968. Fostul atacant german care a luat 5 titluri cu Borussia Monchengladbach a ajuns la 22 de goluri în Bundesliga până la 19 ani și 269 de zile.
Cel mai tânar jucător care a marcat în Bundesliga este un turc și a făcut-o tot pentru echipa din Dortmund. Nuri Sahin a înscris la doar 17 ani și 83 de zile în meciul Nurnberg - Borussia Dortmund 1-2 din noiembrie 2005.

Egal spectaculos la Dortmund

Borussia a reușit aseară să oprească seria de 6 victorii consecutive care a urcat-o pe RB Leipzig până pe primul loc în Bundesliga, dar nu a câștigat. Meciul de la Dortmund s-a terminat 3-3, după golul marcat de atacantul ceh împrumutat de Leipzig de la Roma, Patrik Schick.

Cea mai echilibrată cursă pentru titlu

Cu o victorie astăzi în fața ultimei clasate Paderborn, Monchengladbach poate să egaleze liderul Leipzig. Echipa antrenată de puștiul de 32 de ani Julian Nagelsmann are deja 34 de puncte în primele 16 etape.
Campioana Bayern Munchen joacă tot astăzi, iar un succes la Freiburg îi va aduce pe bavarezi la doar 4 puncte de lider.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo