Fritz Keller a declarant, într-un editorial publicat, luni, în Kicker, că renunţarea la meciuri în acest sezon competițional ar însemna ''ca unii fani să nu mai poată merge la un meci al clubului lor, deoarece acesta nu ar mai exista din cauza crizei economice'', criză care se adâncește tot mai mult în întreaga lume din cauza pandemiei de coronavirus.
''Nu dorim să pierdem niciun club'', a subliniat Keller. Publicația germane amintită anterior a relatat recent că 13 din cele 36 cluburi aflate în primele două ligi germane ar putea intra în faliment până în iunie dacă nu va veni ultima rată din drepturile de televizare, iar aceşti bani nu vor fi disponibili dacă restul sezonului va fi anulat.
Tot mai mulți suporteri se opun meciurilor cu porţile închise în timpul pandemiei de coronavirus din mai multe motive, inclusiv acela că fotbaliştii nu ar trebuie trataţi preferenţial faţă de restul societăţii. Keller a insistat că fotbalul nu caută un ''rol special'' şi a promis că ''reluarea meciurilor nu se va face pe cheltuiala sistemului de sănătate. Capacitatea de testare nu a va fi folosită pe sportivi''.
Premier League
Din Premier League, printre tancuri! Primele imagini cu superstarul lui Tottenham, înrolat în armată
20/04/2020 LA 11:32
Liga germană de fotbal (DFL), care reprezintă primele două eşaloane, se reuneşte din nou joi. Restricţiile impuse de guvern sunt valabile până la 3 mai, iar următoarea reuniune la nivel înalt va avea loc pe 30 aprilie. Keller a mai spus că fotbalul este pregătit să se reia ''imediat ce autorităţile dau undă verde'', iar fotbaliştii profesionişti şi amatori ''vor face lucruri măreţe pentru binele comun''.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03