Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Perez pentru directorul general al lui Dortmund, după meciul magic al lui Haaland

Cristian Mihală

Actualizat 18/05/2020 la 12:37 GMT+3

Florentino Perez a fost impresionat de jocul lui Haaland și al lui Dortmund, în victoria cu 4-0 în fața lui Schalke, în prima rundă de după pauza generată de coronavirus. Real Madrid îl vrea mai mult ca niciodată pe vârful norvegian.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Hans-Joachim Watzke, directorul general de la Dortmund, a dezvăluit că a primit mesaje de felicitare de la mulți oameni cunoscuți de fotbal, după victoria de sâmbătă. Erling Haaland și-a păstrat rata incredibilă de goluri și a ajutat formația germană să obțină o victorie categorică, reușind un gol și un assist. După partidă, Florentino Perez, care îl urmărește atent pe vârful nordic, i-a transmis un mesaj omologului de la Dortmund.
"Felicitări au venit din toate părțile, de la Florentino Perez la Jürgen Klopp. Perez chiar mi-a scris că este încântat de prestația unei echipe grozave", a spus Watzke, conform Sky Sports.
Referitor la partida propriu-zisă, Watzke a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Favre.
"Am făcut un joc minunat în circumstanțe speciale", a mai spus CEO-ul lui Dortmund, nu înainte de a mulțumi politicului că a făcut posibilă reluarea Bundesligii: "În primul rând vreau să-mi arăt recunoștința față de politicieni, care au făcut posibilă revenirea pe terenurile de joc. Creditul pentru a fi prima țară care a reluat competiția după pauză generată de coronavirusul este în primul rând al lor".

Haaland, prioritate pentru Real Madrid

Real Madrid a inițiat deja primele negocieri cu Dortmund privind transferul lui Erling Braut Haaland, atacantul care a luat pe toată lumea prin surprindere în acest an. Florentino Perez l-a transformat rapid pe tânărul norvegian în prioritatea numărul unu pentru perioada de mercato din vară.
După două sezoane în care jucătorii aduși să îl înlocuiască pe Ronaldo au fost dezamăgiri crunte, pe această listă înscriindu-se și Eden Hazard, adus cu atât de mult fast de la Chelsea, Real e pe punctul să facă o achiziție cu adevărat "galactică".
Mbappe, marea feblețe a lui Perez, e tot mai departe de Bernabeu, PSG având pretenții financiare mult mai mari (la fel și jucătorul), astfel că Real s-a reorientat. Potrivit Marca, Haaland este jucătorul pe care președintele blanco îl vrea cu orice preț, în vară, și a inițiat deja negocierile cu Dortmund.
Real are neapărat nevoie de un număr "9", în condițiile în care Jovic este o dezamăgirem, iar Benzema va împlini anul acesta 33 de ani. Francezul a început excelent actuala stagiune, dar în ultima perioadă a avut prestații mai degrabă modeste.
În aceste condiții, aducerea unui jucător de 19 ani, care poate ajuta echipa pentru un deceniu și jumătate și care a demonstrat că e un golgheter pur-sânge, pare cartea câștigătoare. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pe vârf (dar Salzburg va mai primi o serie de bonusuri spectaculoase, în funcție de performanțele jucătorului), astfel că nemții sunt deschiși la negocieri pentru o sumă corectă. Aceasta ar urma să depășească, cel mai probabil, 100 de milioane de euro, și e considerată de Real ca fiind corectă, judecând după prestațiile și vârsta vârfului.
Relațiile dintre Real și Dortmund sunt excelente, astfel că prima rundă de negocieri a decurs extrem de bine, notează sursa citată, așa că sunt șanse importante să se ajungă, în următoarele luni, la un acord.
10 goluri are Haaland în Champions League în acest sezon, fiind depășit doar de Lewandowski, golgheterul competiției, cu 11 reușite.
Haaland are o medie de 46 de minute/gol marcat în Liga Campionilor, niciun alt fotbalist neputându-se lăuda cu o asemenea rată de succes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo