De șase ori câștigător al Balonului de Aur, Messi simte că formația catalană nu e suficient de puternică pentru a câștiga Champions League. Pentru a-și trece încă o dată în palmares cel mai important trofeu inter-cluburi din lume, catalanii au nevoie de întăriri. Messi consideră că flancul drept al Barcelonei e călcâiul lui Ahile al echipei și le-a transmis celor din conducere să facă tot posibilul pentru a întări acea zonă.
Mai mult, argentinianul le-a prezentat și o sugestie șefilor, nominalizându-l pe Joshua Kimmich. În prezent, banda dreaptă a trupei de pe Camp Nou are două soluții - Nelson Semedo și Sergi Roberto -, niciuna suficient de bună în opinia lui Messi.

Kimmich, un fotbalist incredibil

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Kimmich este un fotbalist cu o disponibilitate la efort enormă și prezintă marele avantaj că e extrem de polivalent. În destule meciuri la Bayern el a evoluat și ca mijlocaș central. Instrumental la fazele fixe, de unde centrează perfect, germanul e văzut de Messi rotița lipsă dintr-un mecansim ce poate deveni perfect.
Șansele ca mutarea să se materializeze nu sunt însă foarte mari, în condițiile în care Bayern îl apreciază pe jucător la justa sa valoare și ar fi de acord să se despartă de el doar în condițiile în care vine o ofertă de nerefuzat.
În vârstă de 24 de ani, Kimmich a cucerit deja 11 trofee și mai are contract cu gigantul bavarez până în vara lui 2023. Cota sa de piață este de 80 de milioane de euro, dar doar o ofertă peste 100 de milioane ar putea să le atragă atenția oficialilor lui Bayern.
1 gol și 4 assisturi are în acest sezon Kimmich pentru Bayern, în campionat. Sezonul trecut el a fost printre cei mai buni jucători ai bavarezilor, trimițând 14 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate. Și acum două sezoane a fost printre liderii la assisturi din Bundesliga, reușind 12 pase decisive.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33