Mișcarea neobișnuită nu s-a produs, în cele din urmă, conducerea lui Bayern spunându-i lui Guardiola că ar reprezenta o lipsă de respect față de adversari. Karl-Heinz Rummenigge, CEO-ul campioanei Germaniei, a povestit momentul într-un interviu acordat revistei oficiale a clubului.
"Manuel a inventat arta portarului care poate fi utilizat şi ca jucător de câmp. Practic, a revoluţionat acest post. Încă îmi amintesc o întâmplare de pe vremea lui Guardiola. După ce ne asigurasem deja un nou titlu, Pep a vrut să-l folosească în linia de mijloc pentru un meci. Ne-am chinuit să-l convingem să renunţe la acea idee, pe care unii dintre noi am interpretat-o ca o aroganţă. Sunt convins însă că Neuer ar fi făcut treabă bună şi la mijloc.", a povestit Rummenigge.
https://i.eurosport.com/2016/05/14/1854704.jpg
Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 8 ORE
Manuel Neuer a ajuns la Bayern în 2011, după ce nemții le-au plătit 22 de milioane de euro celor de la Schalke. Contractul goalkeeper-ului de 33 de ani cu Bayern expiră în 2021. Neuer a bifat 366 de apariții în poarta bavarezilor.
Guardiola, actualul antrenor al lui Manchester City, a pregătit-o timp de 3 sezoane pe Bayern Munchen, între 2013 şi 2016, perioadă în care a cucerit 3 titluri, 2 Cupe ale Germaniei, o Supercupă a Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
IERI LA 16:49
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
IERI LA 11:48