Ținut pentru o perioadă pe banca de rezerve de Steven Gerrard, Ianis Hagi a revenit în atenția tehnicianului lui Rangers Glasgow și nu a dezamăgit. În ultimele partide din Scoția, internaționalul român și-a ajutat echipa enorm și a înscris goluri importante, unele dintre ele decisive pentru obținerea celor trei puncte.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a început să fie iar în centrul atenției, iar echipele mari nu-l slăbesc din atenție. Mundo Deportivo titrează azi faptul că Hagi Jr. este dorit de RB Leipzig,echipă aflată pe locul 2 în Bundesliga și calificată în optimile UEFA Champions League, unde vor evolua împotriva campioanei din Premier League, Liverpool.
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34

Mundo Deportivo: Ianis Hagi, dorit în Bundesliga

Ianis Hagi a înscris 4 goluri și a oferit 9 assist-uri în acest sezon pentru Glasgow Rangers, iar oficialii echipei din Leipzig și-l doresc pe mijlocașul român datorită evoluțiilor foarte bune arătate de Hagi Jr. la clubul antrenat de Steven Gerrard, titrează cotidianul Mundo Deportivo.
Potrivit jurnaliștilor spanioli, echipa pregătită de Julian Nagelsmann e pregătită să facă o ofertă concretă celor de la Rangers pentru a-l transfera pe Ianis Hagi chiar în această iarnă, cât mai repede cu putință. Presa iberică transmite faptul că există o posibilitate serioasă ca românul să ajungă la al treilea cel mai puternic club din Germania, după Bayern Munchen și Borussia Dortmund.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33