Ținut pentru o perioadă pe banca de rezerve de Steven Gerrard, Ianis Hagi a revenit în atenția tehnicianului lui Rangers Glasgow și nu a dezamăgit. În ultimele partide din Scoția, internaționalul român și-a ajutat echipa enorm și a înscris goluri importante, unele dintre ele decisive pentru obținerea celor trei puncte.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Fotbal
Gică Hagi îi ia apărarea lui Ianis și le răspunde celor care îi atacă fiul: "Asta e rugămintea mea"
28/12/2020 LA 14:27

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a început să fie iar în centrul atenției, iar echipele mari nu-l slăbesc din atenție. Mundo Deportivo titrează azi faptul că Hagi Jr. este dorit de RB Leipzig,echipă aflată pe locul 2 în Bundesliga și calificată în optimile UEFA Champions League, unde vor evolua împotriva campioanei din Premier League, Liverpool.

Mundo Deportivo: Ianis Hagi, dorit în Bundesliga

Ianis Hagi a înscris 4 goluri și a oferit 9 assist-uri în acest sezon pentru Glasgow Rangers, iar oficialii echipei din Leipzig și-l doresc pe mijlocașul român datorită evoluțiilor foarte bune arătate de Hagi Jr. la clubul antrenat de Steven Gerrard, titrează cotidianul Mundo Deportivo.

Potrivit jurnaliștilor spanioli, echipa pregătită de Julian Nagelsmann e pregătită să facă o ofertă concretă celor de la Rangers pentru a-l transfera pe Ianis Hagi chiar în această iarnă, cât mai repede cu putință. Presa iberică transmite faptul că există o posibilitate serioasă ca românul să ajungă la al treilea cel mai puternic club din Germania, după Bayern Munchen și Borussia Dortmund.

Fotbal
Ianis Hagi și-a corectat fanii pe internet, dar a șters postarea când a realizat că nu are dreptate
28/12/2020 LA 08:58
Scottish Premiership
Ianis Hagi, one-man show la Rangers! Mijlocașul român a marcat unicul gol al meciului de pe Ibrox
26/12/2020 LA 12:45