Julian Nagelsmann are planuri mari la Bayern Munchen, dar acesta ar putea primi o lovitură serioasă chiar înainte de a debuta la noua sa echipă.
Robert Lewandowski este asaltat de oferte, iar oficialii bavarezilor nu le pot ignora, fiind vorba despre sume extrem de mari puse în joc. Nagelsmann a oferit un interviu presei germane, în care a admis că nu se simte confortabil din cauza acestei situații, recunoscând interesul care există pentru atacantul polonez.
"Zvonurile despre Robert Lewandowski există de veacuri, cred că de când s-a alăturat lui Bayern München. Cred că este normal pentru cineva care înscrie atât de multe goluri, astfel că orice club și l-ar dori.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Cred că, pe de o parte, Robert știe ce are la München, ce are în această echipă. Am vorbit cu el și i-am trimis mesaje. Nu-mi place deloc ca primul contact oficial cu un jucător să fie o discuție despre situația sa contractuală.", a declarat Nagelsmann pentru Sky Sport Germania.

Robert Lewandowski, dorit în Premier League

Principalele echipe care tatonează un trasfer al lui Lewandowski sunt Chelsea și Manchester City. Londonezii l-ar fi vrut pe Haaland, însă oficialii lui Dortmund au declarat răsăpicat că norvegianul nu este de vânzare în această vară. Ca atare, Lewandowski este socotit soluția alternativă ideală pentru campioana Europei.
Manchester City are și ea un alt jucător în capul listei. Este vorba despre Harry Kane, care și-ar dori să plece de la Tottenham, dar Spurs a refuzat deja o oertă de la City în valoare de 100 de milioane de £. Guardiola a recunoscut că echipei sale îi va fi greu să plătească sume exorbitante pe jucători în această vară, iar poziția de forță de pe care negociază Tottenham i-a determinat pe odicialii "cetățenilor" să se reorinteze căte Lewandowski.
De asemenea, și Real Madrid s-ar afla printre posibilele destinații ale polonezului, dar situația financiară a madrilenilor face mutarea greu de realizat.
În ceea ce-l privește pe atacant, acesta nu ar spune nu unei noi provocări. Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga alături de Bayern, astfel că o aventură într-un alt campionat i-ar surâde, mai ales în condițiile în care oferta financiară va fi cu siguranță mai mare decât ceea ce câștigă în prezent.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22