Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nagelsmann, deranjat de situația lui Lewandowski! Ce îl nemulțumește pe noul antrenor al lui Bayern

Nicu Savin

Publicat 15/07/2021 la 13:23 GMT+3

Nagelsmann se pregătește de debutul oficial pe banca lui Bayern Munchen, însă tânărul antrenor german are o serie de nemulțumiri legate de situația lui Robert Lewandowski, despre care nu știe sigur dacă va continua sau nu pe Allinaz Arena din sezonul viitor.

Julian Nagelsmann

Credit imagine: Perform

Julian Nagelsmann are planuri mari la Bayern Munchen, dar acesta ar putea primi o lovitură serioasă chiar înainte de a debuta la noua sa echipă.
Robert Lewandowski este asaltat de oferte, iar oficialii bavarezilor nu le pot ignora, fiind vorba despre sume extrem de mari puse în joc. Nagelsmann a oferit un interviu presei germane, în care a admis că nu se simte confortabil din cauza acestei situații, recunoscând interesul care există pentru atacantul polonez.
"Zvonurile despre Robert Lewandowski există de veacuri, cred că de când s-a alăturat lui Bayern München. Cred că este normal pentru cineva care înscrie atât de multe goluri, astfel că orice club și l-ar dori.
Cred că, pe de o parte, Robert știe ce are la München, ce are în această echipă. Am vorbit cu el și i-am trimis mesaje. Nu-mi place deloc ca primul contact oficial cu un jucător să fie o discuție despre situația sa contractuală.", a declarat Nagelsmann pentru Sky Sport Germania.

Robert Lewandowski, dorit în Premier League

Principalele echipe care tatonează un trasfer al lui Lewandowski sunt Chelsea și Manchester City. Londonezii l-ar fi vrut pe Haaland, însă oficialii lui Dortmund au declarat răsăpicat că norvegianul nu este de vânzare în această vară. Ca atare, Lewandowski este socotit soluția alternativă ideală pentru campioana Europei.
Manchester City are și ea un alt jucător în capul listei. Este vorba despre Harry Kane, care și-ar dori să plece de la Tottenham, dar Spurs a refuzat deja o oertă de la City în valoare de 100 de milioane de £. Guardiola a recunoscut că echipei sale îi va fi greu să plătească sume exorbitante pe jucători în această vară, iar poziția de forță de pe care negociază Tottenham i-a determinat pe odicialii "cetățenilor" să se reorinteze căte Lewandowski.
De asemenea, și Real Madrid s-ar afla printre posibilele destinații ale polonezului, dar situația financiară a madrilenilor face mutarea greu de realizat.
În ceea ce-l privește pe atacant, acesta nu ar spune nu unei noi provocări. Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga alături de Bayern, astfel că o aventură într-un alt campionat i-ar surâde, mai ales în condițiile în care oferta financiară va fi cu siguranță mai mare decât ceea ce câștigă în prezent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo