Unul dintre cei mai buni antrenori în ultimul deceniu, Jose Mourinho a plecat în luna decembrie de la Manchester United și nu a mai preluat de atunci vreo echipă. Portughezul a primit mai multe oferte importante, precum cele de la Benfica sau Lyon, însă a ales să le refuze.
Președintele celor de la Lyon dezvăluia că Mourinho și-a ales deja următorul club, iar nemții de la Bild dezvăluie că acesta este Borussia Dortmund! Vicecampioana Germaniei are un start slab de campionat în Bundesliga, cu doar 4 victorii în primele 8 etape. Totuși, Dortmund este pe locul 4 în campionat, la 1 punct în spatele liderului Borussia Monchengladbach.

Mourinho învață germană

Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Cei de la Bild scriu că Jose Mourinho este în contact cu oficialii celor de la Borussia Dortmund cu privire la o posibilă preluare a echipei iar portughezul a început să ia lecții de limba germană. Mourinho este principala opțiune pentru Dortmund în cazul în care se ia decizia demiterii lui Lucien Favre.
Mourinho a discutat deja cu Hans-Joachim Watzke, șeful executiv de la Dortmund, mai scrie Bild. Pentru a o prelua pe Dortmund, Mourinho ar fi dispus să accepte un salariu mult mai mic decât cele de 24 de milioane de lire pe care îl încasa anual la Man United.
Dortmund vrea să încheie supremația celor de la Bayern Munchen în Bundesliga și este în cea mai tare grupă din UEFA Champions League, cu Barcelona, Inter Milano și Slavia Praga.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48