Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nemții anunță că Mourinho negociază preluarea Borussiei Dortmund și ia lecții de germană

Sebastian Ujica

Publicat 23/10/2019 la 11:32 GMT+3

Jose Mourinho nu a antrenat vreo echipă în 2019. Recent, el a fost dorit pe banca celor de la Olympique Lyon.

Jose Mourinho war vor Solskjaer Trainer von United

Credit imagine: SID

Unul dintre cei mai buni antrenori în ultimul deceniu, Jose Mourinho a plecat în luna decembrie de la Manchester United și nu a mai preluat de atunci vreo echipă. Portughezul a primit mai multe oferte importante, precum cele de la Benfica sau Lyon, însă a ales să le refuze.
Președintele celor de la Lyon dezvăluia că Mourinho și-a ales deja următorul club, iar nemții de la Bild dezvăluie că acesta este Borussia Dortmund! Vicecampioana Germaniei are un start slab de campionat în Bundesliga, cu doar 4 victorii în primele 8 etape. Totuși, Dortmund este pe locul 4 în campionat, la 1 punct în spatele liderului Borussia Monchengladbach.

Mourinho învață germană

Cei de la Bild scriu că Jose Mourinho este în contact cu oficialii celor de la Borussia Dortmund cu privire la o posibilă preluare a echipei iar portughezul a început să ia lecții de limba germană. Mourinho este principala opțiune pentru Dortmund în cazul în care se ia decizia demiterii lui Lucien Favre.
Mourinho a discutat deja cu Hans-Joachim Watzke, șeful executiv de la Dortmund, mai scrie Bild. Pentru a o prelua pe Dortmund, Mourinho ar fi dispus să accepte un salariu mult mai mic decât cele de 24 de milioane de lire pe care îl încasa anual la Man United.
Dortmund vrea să încheie supremația celor de la Bayern Munchen în Bundesliga și este în cea mai tare grupă din UEFA Champions League, cu Barcelona, Inter Milano și Slavia Praga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo