Bayern Munchen mai are un singur pas până la un nou titlu de campioană în Bundesliga. Trupa lui Hansi Flick - care va pleca la finalul sezonului - are nevoie de un succes mâine (ora 16:30), pe terenul lui Mainz, pentru a-și asigura matematic trofeul suprem din Germania.
Între timp, fanii bavarezi au primit o veste excelentă. Noul echipament al echipei, destinat pentru sezonul viitor, a fost "leak-uit" în mediul online.
Footy Headlines a descoperit cum va arăta noul echipament de acasă al lui Bayern Munchen, iar imaginile sunt inedite. Motivul? Tricourile vor avea un model în formă de "V" în partea superioară, "inspirat din benzile desenate cu Superman".
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09

Noul echipament al lui Bayern, inspirat din benzile desenate cu Superman

Noul echipament va fi produs de Adidas și va cuprinde două nunațe de roșu: în partea inferioară, un roșu deschis ("FCB True Red"), iar în partea superioară, un roșu mai închis ("Craft Red").
Cele două culori vor fi delimitate de "V"-ul respectiv. În zona dintre gât și umeri vor fi imprimate cele 3 dungi albe, reprezentative producătorului Adidas. Evident, logo-ul sponsorului principal va apărea în centrul tricoului.
"Echipamentul lui Bayern din sezonul 2021/2022 este dedicat tuturor supereroilor din universul clubului - jucătorii și fanii", anunță Footy Headlines.
Bayern Munchen este lider autoritar în Bundesliga, cu un avans de 10 puncte, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului. În actuala stagiune, bavarezii au înregistrat 22 de victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21