Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul obicei de la revenirea fotbalului care a indignat pe toată lumea: "Care e rostul?"

Irina Aldea

Publicat 17/05/2020 la 10:00 GMT+3

După 66 de zile de luptă continuă cu pandemia de coronavirus, avem din nou fotbal! Bundesliga este primul campionat important care a revenit.

Japonezii vor să evite liniștea care a cuprins stadioanele din Bundesliga

Credit imagine: Eurosport

Fotbalul a revenit sâmbătă timid, după o pauză de două luni în care virusul a oprit totul în loc. Bundesliga este primul campionat important care și-a redeschis porțile. Meciul dintre Dortmund și Schalke a oferit imagini unice, fotografiile ce reprezintă noua normalitate: celebra bancă de rezerve s-a schimbat în perioada pandemiei de coronavirus.
Prin urmare, jucătorii care sunt rezerve stau cu masca pe față și la o distanță de cel puțin 1,5 metri între ei. În plus, aceștia au fost poziționați în spatele panourilor publicitare și nu în locul obișnuit - pe banca de rezerve (pentru a avea mai mult spațiu și pentru a putea respecta regulile). Totuși, această reglementare pare fără sens în condițiile în care jucătorii de pe teren nu pot respecta nicio regulă de distanțare socială.
În acest context, tot mai mulți fani s-au întrebat care este rostul noilor bănci de rezervă”, unii dintre internauți spunând că unele reguli sunt “de tot râsul”.

Rezultatele de sâmbătă

  • Augsburg - Wolfsburg 1-2
  • Dortmund - Schalke 4-0
  • Dusseldorf - Paderborn 0-0
  • Hoffenheim - Hertha 0-3
  • RB Leipzig - Freiburg 1-1
  • Frankfurt - Gladbach 1-3
Programul de azi
  • Koln - Mainz (16:30)
  • Union Berlin - Bayern Munchen (19:00)
Luni: Bremen - Leverkusen (21:30)
Player's Cut
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo