Goalkeeper-ul german mai are contract cu formația bavareză până în 2021, iar momentan nu a primit vreun semn de la conducere despre o posibilă prelungire. Cu toate acestea, în presa internațioanlă s-a tot discutat despre un nou contract oferit de oficialii lui Bayern, în urma căruia Neuer ar rămâne la Munchen încă 5 ani.
Neuer s-a arătat deranjat de ultimele zvonuri, pe care le consideră total lipsite de sens. Mai mult, portarul german a mărturisit că nu a mai întâlnit o situație asemănătoare la Bayern, în care intimitatea sa să nu fie respectată.
"Toate conversațiile pe care le-am avut la Bayern de-a lungul anilor s-au desfășurat cu mare încredere. Niciodată nu au existat informații scurse în presă. Totuși, acum există detalii eronate despre negocierile mele cu clubul. Acest lucru mă deranjează, n-am mai trăit așa ceva la Bayern.
Liga
Din 2007 la Real Madrid, Marcelo riscă să fie pus pe liber! Anunțul neașteptat al spaniolilor
19/04/2020 LA 06:18
Îmi doresc să joc atâta timp cât sunt apt din punct de vedere fizic. Cel mai important lucru pentru mine este încrederea. Va fi aproape imposibil să joc încă 5 sezoane, având în vedere că am deja 34 de ani. Nu pot să prezic de acum cum voi arăta la vremea respectivă. Din acest motiv spun că informațiile din presă sunt lipsite de sens.", a spus Neuer, pentru Sport Bild.

Chelsea, interesată de Neuer

Neuer ar putea pleca de la Bayern anul viitor, când îi va expira contractul. Sosit de la Schalke în 2011, în schimbul sumei de 30 milioane de euro, goalkeeper-ul german este dorit de Chelsea. Presa internațională susține că Frank Lampard îl dorește pe Neuer pe Stamford Bridge, în locul lui Kepa, cu care managerul englez nu a avut o relație perfectă de când a ajuns pe banca tehnică.
Campion mondial în 2014 cu naționala Germaniei și câștigător a 18 trofee alături de Bayern, Neuer ar putea lua în calcul o nouă aventură, în premieră într-un alt campionat decât cel din Bundesliga. Oficialii lui Bayern sunt deja pregătiți pentru o eventuală despărțire de Neuer. Alexander Nubel (23 ani) a fost cumpărat de bavarezi, tot de la Schalke, și va ajunge la liderul din Bundesliga în vară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12