Fotbal
Bundesliga

Nu putea fi altfel! Haaland, primul gol în Bundesliga, după revenire!

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Esultanza a distanza: i giocatori del Borussia Dortmund si mantengono a distanza e non s'accalcano su Haaland dopo la rete del momentaneo 1-0, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
16/05/2020 la 15:27

Bundesliga s-a întors iar primul gol marcat nu putea să aparțină altcuiva decât noului star de la Borussia Dortmund, Erling Haaland.

Derby-ul Borussia Dortmund - Schalke a deschis această primă etapă din Bundesliga după revenire iar după 29 de minute Erling Haaland s-a întors la a face ce știe el mai bine: să marcheze.

După un atac superb al Borussiei, care a început cu un călcâi sublim al lui Julian Brandt, urmat de o centrare perfectă de la Thorgan Hazard, Haaland a finalizat fără probleme din centrul careului pentru a deschide scorul în fața lui Schalke. Acesta este al 10-lea gol al norvegianului în 9 meciuri jucate în Bundesliga pentru Borussia Dortmund.

Bundesliga

Lucien Favre, ca și plecat de la Borussia Dortmund! Cine este principalul favorit să-i ia locul

ACUM 7 ORE

Este primul gol marcat în Bundesliga după 65 de zile, 18 ore și 52 de minute și nu putea fi marcat decât de altcineva decât Haaland. Cifrele norvegianului sunt uluitoare în acest sezon: pentru RB Salzburg și Borussia Dortmund a marcat 41 de goluri în doar 2,229 de minute, echivalentul a 24-25 de meciuri. Un gol la 54 de minute!

LIVEBLOG Bundesliga a revenit | Toată acțiunea poate fi urmărită aici!

Haaland a marcat la debutul său în Champions League, la debutul său într-un meci oficial pentru Borussia dar și în debutul său în marele derby cu Schalke.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Bundesliga

Imagini memorabile din istoria derby-ului Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

IERI LA 14:27
Bundesliga

Bayern Munchen câștigă supermeciul cu Borussia Dortmund! Bavarezii se distanțează la 7 puncte

IERI LA 11:29
Subiecte asemănătoare
FotbalBundesliga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

"Nu m-am temut că voi rata transferul din cauza pandemiei" Ianis Hagi explică de ce a ales Rangers

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe