Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu putea fi altfel! Haaland, primul gol în Bundesliga, după revenire!

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/05/2020 la 17:35 GMT+3

Bundesliga s-a întors iar primul gol marcat nu putea să aparțină altcuiva decât noului star de la Borussia Dortmund, Erling Haaland.

Esultanza a distanza: i giocatori del Borussia Dortmund si mantengono a distanza e non s'accalcano su Haaland dopo la rete del momentaneo 1-0, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Derby-ul Borussia Dortmund - Schalke a deschis această primă etapă din Bundesliga după revenire iar după 29 de minute Erling Haaland s-a întors la a face ce știe el mai bine: să marcheze.
După un atac superb al Borussiei, care a început cu un călcâi sublim al lui Julian Brandt, urmat de o centrare perfectă de la Thorgan Hazard, Haaland a finalizat fără probleme din centrul careului pentru a deschide scorul în fața lui Schalke. Acesta este al 10-lea gol al norvegianului în 9 meciuri jucate în Bundesliga pentru Borussia Dortmund.
Este primul gol marcat în Bundesliga după 65 de zile, 18 ore și 52 de minute și nu putea fi marcat decât de altcineva decât Haaland. Cifrele norvegianului sunt uluitoare în acest sezon: pentru RB Salzburg și Borussia Dortmund a marcat 41 de goluri în doar 2,229 de minute, echivalentul a 24-25 de meciuri. Un gol la 54 de minute!
Haaland a marcat la debutul său în Champions League, la debutul său într-un meci oficial pentru Borussia dar și în debutul său în marele derby cu Schalke.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo