Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nubel și-a cerut scuze pentru faultul teribil asupra lui Gacinovic. Cât va sta pe bară portarul

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/12/2019 la 17:51 GMT+2

Alexander Nubel, portarul celor de la Schalke 04, a fost protagonistul celui mai brutal fault al anului, în partida câștigată de echipa sa contra lui Eintracht Frankfurt, scor 1-0.

Nubel

Credit imagine: Getty Images

După ce s-a arătat vizibil afectat de gravitatea situației, tânărul goalkeeper și-a cerut scuze public în fața lui Mijat Gacinovic, făcut K.O:
"Nu am vrut să-l lovesc, am vrut să joc mingea. Am realizat prea târziu ce se întâmplă și am vrut să evit, dar a fost prea târziu pentru că viteza era prea mare și în cazul lui, și în cazul meu. Îmi pare foarte, foarte rău", a spus Nubel pentru Schalke TV.
schalke fault
În minutul 66 al meciului dintre Schalke și Eintracht, goalkeeperul gazdelor, considerat unul dintre cei mai promițători din Bundesliga, și-a pierdut busola. În dorința de a-l opri pe sârbul Gacinovic, Nubel a avut o intrare de arte marțiale asupra sârbului Gacinovic, care a rămas la pământ. Nubel a considerat că va ajunge primul la minge, dar jucătorul lui Frankfurt a fost mai rapid.

Replica lui Gacinovic, lăsat knock-out

Mijat Gacinovic nu îi poartă pică lui Alexander Nubel, portarul lui Schalke care l-a faultat brutal. Gacinovic e sigur că Nubel nu a intenționat să îl faulteze, incidentul fiind provocat de faptul că goalkeeperul nu și-a calculat bine pașii:
"Din păcate, astfel de ciocniri se întâmplă în lupta pentru minge. Nubel, îți mulțumesc că ți-ai cerut scuze imediat și că mi-ai dat mesaje de susținere. Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal, din fericire sunt bine, în ciuda durerilor la coaste. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare", a scris Gacinovic pe o rețea de socializare, alături de poza de mai jos.
schalke fault
Nubel a primit o suspendare de 4 etape din partea Comisiei de disciplină, o sancţiune mai mică decât era preconizat. Inițial se zvonea că portarul va lipsi cel puțin 6 etape, în funcție de cât va sta pe tușă accidentatul Gacinovic. Până la urmă, se pare că decizia va fi una mult mai ușoară pentru goalkeeperul lui Schalke.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo