Perioada de întrerupere ar putea să se prelungească în cazul în care situația generată de pandemie nu se ameliorează.
"Comitetul Executiv al DFL este conștient că scenariile din această perioadă depind în mare măsură de factori externi, asupra cărora Liga și cluburile din Germania au influență limitată. În aceste condiții, Comitetul recomandă suspendarea tuturor meciurilor din Bundesliga și Bundesliga 2 cel puțin până pe 30 aprilie.", se arată în comunicatul emis pe site-ul DFL.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Inițial, organizatorii campionatului din Germania anunțaseră pe 16 martie că meciurile din primele 2 ligi (Bundesliga și Bundesliga 2) vor fi suspendate până pe 27 martie, ca urmare a numărului mare de cazuri confirmate cu Covid-19 înregistrate la nivelul Europei. Situația a devenit și mai alarmantă în momentul în care au apărute primele cazuri în rândul fotbaliștilor din Bundesliga, motiv pentru care organizatorii au decis suspendarea stagiunii curente.
Timo Hubers, fundașul celor de la Hannover, a fost primul jucător profesionist din Germania testat pozitiv cu coronavirus, pe 11 martie. Apoi, colegul său Jannes Horn a fost și el testat pozitiv cu virusul Covid-19.

Granzii din Bundesliga sar în ajutorul cluburilor aflate în dificultate

Patru dintre echipele de top al Germaniei au anunțat că vor ajuta celelalte cluburi din primele 2 divizii. Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig și Bayer Leverkusen au decis să ofere banii din drepturile TV care urmau să ajungă la ele, un total de aproximativ 12.5 milioane de euro. Alte 7.5 milioane de euro vor fi oferite de cele 4 cluburi din propriile resurse.
"Vrem să transmitem un mesaj de solidaritate către toate cluburile din Bundesliga și Bundesliga 2. În aceste vremuri dificile este important ca umerii puternici să îi sprijine pe cei vulnerabili. Cu acest lucru vrem să arătăm că fotbalul rămâne unit.", a spus președintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.
Liga de Fotbal din Germania (DFL) va decide cum vor fi distribuiți acești bani către celelalte cluburi din Bundesliga și Bundesliga 2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21