Pe banca celor de la RB Leipizg va sta, începând cu sezonul viitor, americanul Jesse Marsch, cel care este în prezent antrenor la RB Salzburg, conform anunțului oficial al clubului german.
Erik ten Hag a fost o altă variantă luată în calcul, însă ultimele informații arată că el ar putea ajunge în cele din urmă la Tottenham.
Fotbal
Cine sunt cei mai longevivi antrenori din top 5 campionate din Europa la final de 2021
26/12/2021 LA 14:00
S-a scris recent că Marsch ar putea ajunge la Eintracht Frankfurt pentru a-l înlocui pe Adi Hutter, cel care va ajunge la Borussia Monchengladbach, însă odată primită oferta celor de la Leipzig, Marsch nu a stat pe gânduri.
Marsch, în vârstă de 47 de ani, a antrenat în trecut pe Montreal Impact, New York Red Bulls și a fost chiar secund la Leipzig înainte să revină ca principal la RB Salzburg. Americanul este considerat o figură de încredere în ”familia Red Bull” astfel că germanii i-au acordat șansa de a pregăti principalul club al grupului.
Marsch a cucerit titlul cu Salzburg în sezonul precedent din Austria și a fost votat cel mai bun antrenor din SUA în 2015.

Naglesmann va fi noul antrenor al lui Bayern

Cei de la RB Leipzig au confirmat că Nagelsmann va părăsi echipa la finalul acestui sezon pentru a o prelua pe Bayern Munchen începând cu 1 iulie 2021
Hansi Flick a anunțat că va părăsi campioana Germaniei la finalul sezonului, însă oficialii bavarezi nu renunțaseră complet la tehnicianul care a condus echipa către un sezon 2019/2020 de vis. În același timp, presa germană a anunțat că Julian Nagelsmann, principalul favorit să-i ia locul lui Flick, îi va costa pe bavarezi 30 de milioane de euro.
Această sumă reprezintă un record în materie de "transfer" al unui antrenor, dar se justifică în întregime, cred oficialii "Reginei Europei". Asta pentru că, exceptându-l pe Allegri, nu există un alt antrenor mare liber de contract și pentru că Nagelsmann se potrivește perfect filosofiei lui Bayern, fiind un antrenor ofensiv.
Premier League
Rangnick vrea întăriri! Cine sunt cei 5 mijlocași cu care Manchester United ar putea semna în iarnă
20/12/2021 LA 14:21
Fotbal
Cum arata topul favoritelor în Champions League după stabilirea optimilor?
16/12/2021 LA 12:08