Cu toate că sezonul trecut a câștigat titlul, Kovac a fost aspru contestat de suporteri, încă de la începutul mandatului. Fanii nu au considerat că antrenorul croat are un CV care să îi permită să conducă de pe banca tehnică un club de talia lui Bayern.
În actuala stagiune, bavarezii au avut un start de sezon destul de slab și totul a culminant cu înfrângerea de ieri, cu Frankfurt, cea mai umilitoare pentru Bayern în ultimii 7 ani.
Cele două părți s-au întâlnit duminică și, după mai multe ore de discuții, au hotărât să se despartă.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54
Fratele meu Robert și cu mine dorim să îi mulțumim clubului Bayern Munchen pentru ultimele 18 luni. Atâta timp cât ne-am ocupat de conducerea clubului, am reușit să obținem titlul, Cupa și Supercupa Germaniei. A fost o perioadă bună și vreau să le mulțumesc tuturor. Îi doresc clubului toate cele bune | Niko Kovac
Hans Flick este cel care va pregăti partida din Champions League cu Olympiacos, timp în care conducerea va încerca să găsească un antrenor de calibru, care să scoată echipa din criză.
Primele nume lansate de presa germană sunt cele ale lui Allegri, Blanc, Mourinho și Wenger, dar s-a vehiculat și o variantă neașteptată: Karl-Heinz Feldkamp, un tehnician de 85 de ani, care în ultima perioadă nu a mai antrenat (fost tehnician la Dortmund, Kaiserslautern sau Galatasaray). Totuși, cel mai probabil conducerea lui Bayern are și alte nume pe listă, în zilele următoare urmând a se ajunge la o decizie finală. Timpul este un factor extrem de important, în condițiile în care etapa viitoare campioana Germaniei o întâlnește pe Dortmund.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, la pământ în UEFA Champions League! Laporta, rugăminte pentru suporteri: "Aveți răbdare!"
15/09/2021 LA 17:15
Liga Campionilor UEFA
Drama Barcelonei: 1-10 pe Camp Nou în ultimele trei jocuri din Liga Campionilor!
15/09/2021 LA 08:33