Cu toate că sezonul trecut a câștigat titlul, Kovac a fost aspru contestat de suporteri, încă de la începutul mandatului. Fanii nu au considerat că antrenorul croat are un CV care să îi permită să conducă de pe banca tehnică un club de talia lui Bayern.
În actuala stagiune, bavarezii au avut un start de sezon destul de slab și totul a culminant cu înfrângerea de ieri, cu Frankfurt, cea mai umilitoare pentru Bayern în ultimii 7 ani.
Cele două părți s-au întâlnit duminică și, după mai multe ore de discuții, au hotărât să se despartă.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Fratele meu Robert și cu mine dorim să îi mulțumim clubului Bayern Munchen pentru ultimele 18 luni. Atâta timp cât ne-am ocupat de conducerea clubului, am reușit să obținem titlul, Cupa și Supercupa Germaniei. A fost o perioadă bună și vreau să le mulțumesc tuturor. Îi doresc clubului toate cele bune | Niko Kovac
Hans Flick este cel care va pregăti partida din Champions League cu Olympiacos, timp în care conducerea va încerca să găsească un antrenor de calibru, care să scoată echipa din criză.
Primele nume lansate de presa germană sunt cele ale lui Allegri, Blanc, Mourinho și Wenger, dar s-a vehiculat și o variantă neașteptată: Karl-Heinz Feldkamp, un tehnician de 85 de ani, care în ultima perioadă nu a mai antrenat (fost tehnician la Dortmund, Kaiserslautern sau Galatasaray). Totuși, cel mai probabil conducerea lui Bayern are și alte nume pe listă, în zilele următoare urmând a se ajunge la o decizie finală. Timpul este un factor extrem de important, în condițiile în care etapa viitoare campioana Germaniei o întâlnește pe Dortmund.
Bundesliga
Bayern Munchen, singura campioană europeană importantă care a avut câștiguri în pandemie
12/01/2022 LA 14:07
Bundesliga
Bayern Munchen, start ratat în 2022! Bavarezii au pierdut acasă cu Gladbach după ce au condus cu 1-0
07/01/2022 LA 21:37