Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oliver Kahn a intrat în Consiliul de Administrație de la Bayern și peste doi ani va fi președinte!

Ion Alexandru

Actualizat 02/01/2020 la 12:41 GMT+2

Fostul mare portar de la Bayern, Oliver Kahn va ocupa această funcție de membru al Consiliului de Administrație pentru doi ani. Kahn va avea o misiune dificilă având în vedere situația neobișnuită în care este echipa, locul 3 în Bundesliga la începutul returului.

Oliver Kahn und der FC Bayern München

Credit imagine: SID

Oliver Kahn are 50 de ani și este cunoscut ca o persoană foarte hotarâtă. Portarul de legendă de la Byern a cucerit 23 de trofee și a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din 2002.
Oliver Kahn
Intrarea în Consiuliul de Administrație a fostului portar de la Bayern Munchen din perioada 1994-2008 era programată din august.
Kahn, în vârstă de 50 de ani, va prelua, începând din 2022, preşedinţia Consiliului de Supraveghere al clubului, în locul lui Karl-Heinz Rummenigge.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo