Getty Images

Patronul lui Hoffenheim susține că a inventat vaccinul anti coronavirus. Trump vrea să-l cumpere!

Patronul lui Hoffenheim susține că a inventat vaccinul anti coronavirus. Trump vrea să-l cumpere!

16/03/2020 la 10:26Actualizare 16/03/2020 la 11:37

Criticat dur de mulți fani din Bundesliga, patronul lui Hoffenheim poate deveni eroul anului! Dietmar Hopp susține că este în fazele finale ale dezvoltării vaccinului anti COVID-19. Conform cotidianului german Der Spiegel, compania CureVac a primit deja o ofertă de cumpărare de la Donald Trump.

Un vaccin pentru pandemia anului 2020? Da! Nemții confirmă faptul că una dintre companiile deținute de patronul lui Hoffenhaeim este în fazele finale ale lansării vaccinului anti COVID-19.

Ziarul german Der Siegel scrie că Hopp a refuzat oferta lui Donald Trump de a cumpăra compania. Minstrul german al economiei a avut o poziție tranșantă pentru podst tv german ARD.

" A fost o decizie uriașă din partea companiei. Acest vaccin este o variantă clară de ieșire din această criză mondială. Germania nu este de vânzare"

Ministrul sănătății de la Berlin a confirmat faptul că Donald Trump a făcut o ofertă pentru compania care este foarte aproape de a scoate pe piață vaccinul minune. Președintele de la Casa Albă vrea să cumpere vaccinul anticoronavirus doar pentru americani.

Cine este Dietmar Hopp

În vârstă de 79 de ani, Dietmar Hopp a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, pe când evolua în liga a cincea germană și după doar opt ani a dus-o în Bundesliga. În primul sezon pe prima scenă a fotbalului german, micuța echipă s-a aflat în fruntea clasamentului în pauza de iarnă.

Cele mai bune rezultate au venit în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, atunci când Hoffenheim a încheiat Bundesliga pe locurile 4, respectiv 3 și a jucat în Champions League. În primul sezon european a fost eliminată după două înfrângeri de Liverpool în play-off, iar anul următor a întregistrat trei remize și trei eșecuri în grupe.

Dietmar Hopp

Nemulțumit de condițiile arenei de acasă, Dietmar Hopp a cheltuit 100 de milioane de euro pentru a construi un stadion nou de 30.000 de locuri în apropiere de Sinsheim, orașul cel mai apropiat de comuna Hoffenheim. „Rhein-Neckar Arena” a fost inaugurat la începutul anului 2009.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.