Erling Haaland este fără doar și poate unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume în acest moment și marile cluburi au început o cursă pentru obținerea semnăturii sale. Borussia Dortmund nu se va putea împotrivi prea mult dacă jucătorul va dori să plece, dar cu siguranță va obține un profit foarte de pe urma novegianului.
Haaland, în vârstă de 20 de ani, are cifre excepționale până acum, care au atras atât admirația, cât și discuțiile pentru transfer din partea marilor echipe din Europa. Haaland a strălucit în acest sezon în tricoul echipei germane Borussia Dortmund, iar agentul său, Mino Raiola, a purtat deja discuții cu mai multe forțe ale fotbalului mondial, printre care Barcelona, Real Madrid și alte cluburi uriașe din Premier League.

Paul Scholes știe cine este echipa favorită să-l transfere pe Erling Haaland

Premier League
Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"
20/10/2021 LA 12:23
În aceste condiții, tot mai multe zvonuri apar în privința lui Erling Haaland, dar Paul Scholes susține că Manchester City este de departe echipa cu cele mai mari șanse să-l aducă pe norvegian în Premier League, având în vedere legătura pe care familia lui Erling Haaland o are cu trupa de pe Etihad. Tatăl lui Haaland, Alf-Inge, a jucat atât la City, cât și la Leeds în cariera sa.
Scholes este de părere că aceste asocieri ar putea cântări greu în momentul în care starul Borussiei Dortmund se hotărăște să facă următorul pas în carieră. Scholes speră în același timp că Ole Gunnar Solskjaer va reuși să-l convingă pe Haaland să aleagă "tabăra roșie" din Manchester: "Nu ai cum să nu iei în calcul legătura pe care tatăl lui o are cu City. Asocierea asta ar putea însemna mult în final, dar vom vedea, eu țin pumnii strânși și sper că dacă va pleca de la Dortmund, va veni de partea roșie a Manchesterului", a spus Scholes pentru talkSPORT.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Bundesliga
Haaland, revenire de senzație la Borussia Dortmund! Norvegianul e o adevărată mașinărie de goluri
16/10/2021 LA 17:10
Premier League
Haaland, în atenția încă unei puteri a Europei! Care este primul club care va încerca să-l transfere
13/10/2021 LA 07:46