Bundesliga a revenit weekendul trecut cu o luptă la titlu aprinsă între cele 2 mari rivale, Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Dortmund s-a impus în derby-ul cu Schalke cu 4-0, însă Bayern a răspuns duminică, învingând-o cu 2-0 pe Union Berlin.
Peste o săptămână, pe 26 mai, cele două se vor înfrunta pe Signal Iduna Park într-o partidă care poate fi decisivă în lupta pentru titlu în acest sezon. Întrebarea este: își dorește Dortmund să câștige acest titlu?

Avantajele Borussiei, dacă ratează titlul

Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
În podcastul Game of Opinions al Eurosport UK, expertul pe fotbalul din Germania, Florian Bogner, și jurnalistul britanic de la Eurosport, Pete Sharland, au sugerat că o parte a fanilor Borussiei își pot dori ca acest titlu să fie câștigat de Bayern! Deși poate părea o sugestie scandaloasă, există argumente solide pentru această afirmație.
Știu destui fani ai Borussiei Dortmund care spun că nu își doresc să fie campioni anul acesta. De ce? Vă puteți imagina câștigarea titlului într-un stadion gol? Vă puteți imaginea jucătorii ținând Meisterschale (cupa) în fața unor tribune fără suporteri? Vă puteți imagina o paradă la care să nu poată fi nimeni prezent. Vor încerca să câștige titlul dacă va fi posibil, desigur. Dar cred că abordarea este: hai să terminăm sezonul și gata. Cred că toate piesele sunt așezate pentru o victorie a lui Bayern și nimănui nu-i va mai păsa după | Florian Bogner
Un alt argument, poate chiar mai solid, este legat de posibilitatea ca vedetele echipei să plece în vară, dacă echipa câștigă titlul! Erling Haaland și Jadon Sancho sunt cei mai curtați jucători ai Borussiei.
Dacă vor câștiga titlul în acest sezon, plecarea unor jucători poate fi accelerată. Dar dacă nu vor câștiga titlul, probabil vor reuși să țină toți jucătorii încă un an, poate chiar doi. Există atât de mult potențial la echipă încât ar putea să câștige și UEFA Champions League în 2-3 ani | Pete Sharland
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35