Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul club care a revenit la antrenamente, în timpul pandemiei! Cum s-a desfășurat sesiunea

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/03/2020 la 21:01 GMT+2

RB Leipzig este prima echipă din cele 5 campionate de top din Europa care și-a reluat activitatea, în timpul pandemiei de coronavirus.

leipzig

Credit imagine: Getty Images

Revelația sezonului din Bundesliga, calificată și în sferturile Champions League, a revenit la antrenamente sub comanda lui Julian Nagelsmann. Potrivit Kicker, condițiile impuse de antrenor au fost foarte stricte, pentru a preveni în continuare răspândirea virusului Covid-19.
În timpul antrenamentului, jucătorii lui Leipzig au fost împărțiți în mai multe grupulețe, pe 3 terenuri, unde au practicat exerciții individuale. În plus, au mai existat câteva exerciții de alergat, dribling și șuturi la poartă. În schimb, Nagelsmann a scos din planul antrenamentului exercițiile care necesitau contact fizic între jucători, inclusiv jocul de fotbal obișnuit.

Condiții sricte de antrenament la Leipzig

Înaintea și la sfârșitul antrenamentului, contacul dintre fotbaliști a fost extrem de redus. Aceștia au fost nevoiți să se schimbe și să facă duș în camerele din centrul de performanță, ci nu în vestiar. Apoi, aceștia au luat masa de prânz în aer liber, în camerele lor sau chiar la pachet.
Atâta timp cât autoritățile din Germania îi permit, Nagelsmann încearcă să-și țină jucătorii în formă, pe terenul antrenament.
Oficialii din Bundesliga intenţionează să reunească toate cluburile la sfârşitul lunii martie, pentru a evalua situaţia şi a lua o decizie nouă. Pentru moment, sezonul curent din Germania este oprit până pe 2 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo