Revelația sezonului din Bundesliga, calificată și în sferturile Champions League, a revenit la antrenamente sub comanda lui Julian Nagelsmann. Potrivit Kicker, condițiile impuse de antrenor au fost foarte stricte, pentru a preveni în continuare răspândirea virusului Covid-19.
În timpul antrenamentului, jucătorii lui Leipzig au fost împărțiți în mai multe grupulețe, pe 3 terenuri, unde au practicat exerciții individuale. În plus, au mai existat câteva exerciții de alergat, dribling și șuturi la poartă. În schimb, Nagelsmann a scos din planul antrenamentului exercițiile care necesitau contact fizic între jucători, inclusiv jocul de fotbal obișnuit.

Condiții sricte de antrenament la Leipzig

Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Înaintea și la sfârșitul antrenamentului, contacul dintre fotbaliști a fost extrem de redus. Aceștia au fost nevoiți să se schimbe și să facă duș în camerele din centrul de performanță, ci nu în vestiar. Apoi, aceștia au luat masa de prânz în aer liber, în camerele lor sau chiar la pachet.
Atâta timp cât autoritățile din Germania îi permit, Nagelsmann încearcă să-și țină jucătorii în formă, pe terenul antrenament.
Oficialii din Bundesliga intenţionează să reunească toate cluburile la sfârşitul lunii martie, pentru a evalua situaţia şi a lua o decizie nouă. Pentru moment, sezonul curent din Germania este oprit până pe 2 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Liga Campionilor UEFA
Haaland își învinge fosta echipă! Chelsea, fără victorie după două etape în UCL! Rezultatele serii
14/09/2022 LA 13:16