Revelația sezonului din Bundesliga, calificată și în sferturile Champions League, a revenit la antrenamente sub comanda lui Julian Nagelsmann. Potrivit Kicker, condițiile impuse de antrenor au fost foarte stricte, pentru a preveni în continuare răspândirea virusului Covid-19.
În timpul antrenamentului, jucătorii lui Leipzig au fost împărțiți în mai multe grupulețe, pe 3 terenuri, unde au practicat exerciții individuale. În plus, au mai existat câteva exerciții de alergat, dribling și șuturi la poartă. În schimb, Nagelsmann a scos din planul antrenamentului exercițiile care necesitau contact fizic între jucători, inclusiv jocul de fotbal obișnuit.

Condiții sricte de antrenament la Leipzig

Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Înaintea și la sfârșitul antrenamentului, contacul dintre fotbaliști a fost extrem de redus. Aceștia au fost nevoiți să se schimbe și să facă duș în camerele din centrul de performanță, ci nu în vestiar. Apoi, aceștia au luat masa de prânz în aer liber, în camerele lor sau chiar la pachet.
Atâta timp cât autoritățile din Germania îi permit, Nagelsmann încearcă să-și țină jucătorii în formă, pe terenul antrenament.
Oficialii din Bundesliga intenţionează să reunească toate cluburile la sfârşitul lunii martie, pentru a evalua situaţia şi a lua o decizie nouă. Pentru moment, sezonul curent din Germania este oprit până pe 2 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55