De asemenea, salariile antrenorilor şi celorlalţi angajaţi au fost micşorate.Formaţia din Bundesliga nu a precizat cât timp va dura această măsură, dar probabil lucrurile vor reveni la normal odată cu depășirea crizei COVID-19.
"Sunt circumstanţe excepţionale pe care trebuie să le gestionăm. Conducerea, stafful tehnic şi echipa au muncit din greu în ultimele luni pentru a asigura succesul în Bundesliga. Acum renunţă la mulţi bani pentru a trece împreună prin această criză. Acest gest nu poate fi răsplătit îndeajuns. În numele întregii conduceri, vreau să le mulţumesc pentru sprijin", a arătat Dirk Zingler, preşedintele Union Berlin, într-un comunicat.
Prima echipă din Bundesliga care a decis să renunţe la salarii a fost Borussia Monchengladbach. Ulterior, cei de la Bayern Munchen au fost de acord să primească salariile micșorate cu 20% pe pe perioada pandemiei.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Jucătorii lui Werder Bremen și ai lui Schalke au acceptat și ei deja diminuarea salariilor, dar nu se știe exact procentul. Oficialii lui Dortmund și Leverkusen negociază o măsură asemănătoare cu fotbaliștii și e de așteptat să se ajungă la un numitor comun. De notat că Lucien Favre, tehnicianul lui Dortmund, a vrut să dea un exemplu și a propus el conducerii să îi fie micșorat salariul cu 20%.
Germania e în acest moment a treia cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, după Italia și Spania. Autoritățile au anunțat joi dimineață 41.192 de cazuri, 224 dintre pacienți pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21